שאלה קצת מוזרה..

מדלינה

New member
שאלה קצת מוזרה..

יש אצלי בעבודה איזה אישה דבילית שטוענת שיש לשתן כוח מאגי. זה נשמע לי יותר כמו אמונה טפלה מטופשת. בקיצור האישה הזאת כל הזמן עושה פיפי בתוך כוס חד פעמי (..וסליחה מראש על התיאור) ושופכת את זה ככה בכמה פעמים ליד הדלת של העבודה. נשבעת לכם. היום רבתי איתה על הגועל נפש הזה והיא אמרה לי שזה איזה מאגיה שאמורה לעשות לנו מזל וברכה בעבודה.. אני מה זה עצבנית עליה. זה ממש מגעיל! תגידו לי בבקשה, האם זה באמת אמור להועיל או בכלל האם למישהו ידוע על דבר כזה? לי בכל אופן זה נשמע כמו שיא הגועל נפש והיום זה גם הביא לי לשיא את העצבים. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא (המושתן) הזה. תודה רבה ושבת מדהימה לכולם. (ושוב, סליחה אם התיאור הנ"ל הגעיל מישהו).

the crazy angel

New member
בלעכס!

היא באמת מוזרה... יכול להיות שזה שאוב מתוך זה שפעם היו ב"בקבוקוני מכשפות" שמים שתן נגד מחלות?... הבקבוקונים האלה שימשו להגנה ולמזל...אולי זה מה שעומד מאחורי הפיכסה של האישה הבאמת מוזרה הזאת? תנסי אולי לשאול אותה בקשר לזה...אם זה זה אולי שתשים פעם אחת בקבוקון כזה וזהו...זה נשמע מה זה מסריח!

זה דווקא עניין מאוד רציני

אל תצחקו על אישה ששופכת שתן ליד הדלת. אבל תדעי לך, שאם את נגעלת מזה, את מאוד תיגעלי מהעובדה שנשים שעושות את זה גם מחרבנות מתחת לשטיחים. קיים חילוק דעות בקרב ציבור המכשפים לגבי פעולות אלו.

Monsieur LeCat

New member
למה לא?

אם טוענים שלשתן של קרנף יש סגולה רפואית, למה שלשתן אנושי לא תהיה תכונה מיוחדת כלשהי. אני לא מוצא שום סיבה לכך שלא יהיו תכונות אלו מכיוון שמשתמשים ב-SEMEN ומיצי נרתיק בשביל מעשים מאגים אחרים. בקשר לאותה אישה אני מציע שתבקשי ממנה להשתמש בשיטה אחרת של מזל. גידול עציץ של צמח בעל סגולות של הצלחה בעבודה גם יעניק ברכה וגם יקנה מראה יותר נעים למשרד. (ולא יצרוך אוסף של כוסות חד-פעמיות ותלונות מהאחרים)

Diableror

New member
אני ממליץ לך

להתלונן על אותה אישה במידה והיא לא מפסיקה..ואת לא צריכה לחשוש,אין לאותה ברנשית מושג במאגיה. Diableror

SickBar

New member
שתן אנושי

ישנו תחום של רפואה טבעית העוסק בשתם כמרפא. יש בשתן מספר חומרים שיכולים לזרז ריפוי. לגבי ברכה... יכול להיות. אשים פה מתעסקים עם כדורי אנרגיה, שיפור יכולות לימוד, הגברת ממון וכל זה דרך דמיון מכוון רצון. שפיכת שתן לא נשמעת לי כל כך מופרכת.

Diableror

New member
בהנחה שאותו כישוף עובד

הוא בכל זאת מפריע לעובדים. ואם העובדים לא יכולים לעבוד,איזה מן תועלת יש לכישוף שאמור לכאורה לשפר את מצב העסק? Diableror

למעלה