שאלה קצת מוזרה...

שאלה קצת מוזרה...

מקווה שאצליח להסביר את עצמי. יש לי פריימסט, ובאחד מהפריימים אני מציגה אתרים אחרים. את הכתובת ההתחלתית של כל אתר אני מספקת באמצעות לינקים. עכשיו... כשאני עושה רפרש לפריימסט, עולה לי האתר בכתובת ההתחלתית, ולא בכתובת שהגולש הגיע אליה באתר השני. האם יש לי דרך להכניס לתוך משתנה סשיון את הכתובת המדוייקת בו נצמא הגולש באתר השני, לפני שאני מרפרשת את הדף?

באותו נושא

במחשבה על דרך אחרת לפתרון: האם ניתן לקרוא ב-ASP עוגייה שנכתבה ב-JS?

נו... אם אף אחד לא עונה...

אני אענה. ;-) לחסוך ממך ציפייה... לשאלה השניה, התשובה היא לא. עוגיה ב-JS נשמרת במקום אחר מעוגיה של ASP. לשאלה הראשונה, אם אני לא טועה... המאפיין (Attribute) של פריים SRC הוא גם ניתן לקריאה. זאת אומרת שאת יכולה למעשה לקרוא לפריים בשמו כשלאחריו המאפיין SRC... ואז תקבלי את ה-URL הנוכחי בו נמצא הפריים. למשל: strURL = name_of_frame.src קאפיש?

נתיחל משאלה חשובה יותר...

למה כתבת עוגיה ב-JS?! ואם את רוצה להעביר תוכן של JS למשתנה ב-ASP, זה יהיה חייב להתבצע באחת משתי דרכים... או שתעבירי את זה לדף חדש ב-QueryString, או דרך טופס. לצער כולנו, אין דרך טובה יותר. )-B

אבל עוד לא כתבתי שום עוגייה )-:

למה לכעוס עליי ? (-; רק חשבתי על דרכים לעשות את זה מבלי להעביר פרמטרים ב-querystring בין המיליון פריימסטים שיש לי באתר עד שהם יגיעו אל זה שצריך אותם... )-: (ולא לצרוח עליי - זה לא עיצוב שלי, אני עושה רק את התכנות (-: ) תודה.

(-: אני כבר גמרתי להעלב מהנוטה...

אבל זה עדיין לא עובד לי. כשאני מנסה לגשת ל- frame.src הוא אומר לי access is denied )-: חיבוק בחזרה

זהר פלד

New member
אני חושב שה [object] אומר

שזה אובייקט שאין לו ייצוג מחרוזתי... אני אנסה למצוא לך פתרון אחרי הסיגריה... נשיקה וחיבוק... ;-)

וגיליתי עכשיו...

שאם מה שמוצג באותו הפריים הוא דף שלי, אז מוחזרת לי מחרוזת נכונה, אבל אם הדף הוא של אתר אחר, אני מקבלת [object] (-:

בכלל לא (בולע את הרוק וממשיך כרגיל)

ל-[object] ועוד איך שיש ``ייצוג מחרוזתי``. נפלאות ה-RegExp לא גילו לך את זה?

לפי מה שהספר שלי אומר

``scriptable browsers prevent your script in one frame from retrieving location object properties from other frames whose domain and server are not your own`` )-: אז זה אומר שאין פתרון?

לא...

זה אומר שיש פתרון יצירתי (שאגה גדולה ואימתנית, מחרישת אזניים עדינות). ועוד שעה וחצי אני אחשוף אותו... עפתי לישיבה. מעסאלמתק.

למעלה