שאלה קצת מוזרה

*gemini*

New member
שאלה קצת מוזרה

אהלן יש לי שאלה קצת מוזרה. לפני שבוע בערך מצאתי בחצר גורת חתולים בת חודש בערך ואימצתי אותה. היא גרה עכשו בבית עם המשפחה שלי, ושני הכלבים קיבלו אותה וחיים איתה בשלום. היום שמתי לב למשהו מאוד מוזר. דיווה, הנקבה, אוכלת את האבנים הקטנות מהארגז צרכים של החתולה. החתולה מפזרת קצת בסביבת הארגז, והכלבה אוכלת אז זה, וזה ממש אבנים. יש לזה סיבה? זה מסוכן? תודה למגיבים.

just_guy

New member
גם לנו היתה בעיה דומה...

ניקיטה השובבה כל הזמן ניסתה לאכול את האבנים החומות האלה שבעציצים... שומדבר לא עזר! היא פיזרה את האבנים בכל הבית! אין ברירה - צריך להרחיק את האבנים מהישג ידה (או פיה)... אני לא מבים בחתולים, אבל אולי יש תחליף לאבנים? אנחנו לא מצאנו פיתרון אחר... אתה יכול לנסות לכעוס על הכלבה כל פעם שאתה תופס אותה לוקחת אבן, תלוי עד כמה עקשנית הכלבה...

just_guy

New member
*מבין, ולא הצלחתי להעלות תמונה

יותר נורמלית של המתוקונת שלי, סורי...

*gemini*

New member
אוקיי. תודה

אני אנסה לכעוס עליה בתקווה שזה יעבוד. בעיקרון אפשר להחליף את האבנים בחול אבל אז זה נדבק לחתולה לרגליים וזה סופג ריחות פחות טוב, אז עדיף את האבנים - לפי מה שאמרו לי, כי סך הכל גם אני לא מבינה גדולה בחתולים....

just_guy

New member
שיטות "לכעוס":

כלבים מפחדים מרעש... אני נגד צעקות באופן כללי, אפשר לכעוס בטון תקיף בלי לצעוק להכין מבעוד מועד - פחית שתיה עם מטבע בתוכה, וכשהכלבה עושה משהו אסור - להטיח את הפחית בריצפה - הם מאד נבהלים מזה תנסה לפוצץ לידה בלון, הרעש מפחיד אותם... אם תקשור בלון לארגז של החתולה, היא לא תתקרב לארגז... בהצלחה...

למעלה