שאלה קצת מוזרה..

דפי26

New member
שאלה קצת מוזרה..

נכנסתי היום לפורום מסויים וגיליתי מישהי שאני מכירה.איך הייתן מגיבות?

דפי26

New member
קרבה משפחתית מסויימת...

ביום יום יחסי כבדהו וחשדהו מעולה בצביעות

poogi27

New member
אם ככה אז הייתי מחליפה כינוי

ונשמרת מחשיפת פרטים מזהים שלך.. וחוץ מזה אם את יודעת מיזה והם לא יודעים מי את....אז זה כמו ריגול שכזה <שטן>

poogi27

New member
לי קרה הפוך

בעקבות תמונה שפירסמתי.... מישהי זיהתה אותי... נו, מה לעשות? החיים ממשיכים

דפי26

New member
השאלה מה לעשות עם זה?

לספר לה,או לתת לה להנות מהספק ולחכות לקרוא לכלוכים משפחתיים?

nonaa

New member
אני לפני כחודש זיהיתי שאני

מכירה מישהי בפורום אחר שעובדת במרחק שני cubics ממני ... בינתיים לא אמרתי לה דבר (נראה לי שזה יכול להיות קצת מביך ואין לי יותר מדי קשר איתה בעבודה)

דפי26

New member
אוף אני מתה להגיד משהו

אבל היא תתפחלץ ומצד שני יהיה מעניין לקרוא את הלכלוכים ....... (איזה רעה אני)

רחלילי

New member
זה תלוי בך ובה

אם בא לך להכניס לה אל תספרי לה אבל אם את נשמה טובה אז תגידי לה משהו דומה וונה - גיליתי לפני כמה זמן משהו פיצוצי שקשור בנשמות במשפחה שעושות לי בלאגן בחיים. אם אני אחשוף את הסיפור חבל על זמן מה שילך אצל הנפשות הללו. בחרתי בינתיים לשמור על פרופיל נמוך ולעכל את המידע הנוראי הזה. אבל זה שונה מפורום. וזה אצלי בראש כשאדרש אולי אשלוף. יש משהו של כח בלדעת דברים נוראיים ומביכים על אנשים שעושים לך רע בחיים.

קוקולה2

New member
נשמע לי

שדווקא לראות מהצד בלי לגלות שאת יודעת הרבה יותר כיף....אם יתגלו ליכלוכים זה יכול להיות אפילו מבדח (גם אני רעה...) במיוחד עם הקשר איתה הוא כמו שאת מתארת אותו. וחוץ מזה - החלפת הכינוי שלי היה בדיוק מסיבה דומה - לא רוצה שיזהו ויקשרו. מי יודע מתי יצא לי ללכלך על מישהו ויתברר לי שהוא קורא מ- 2 קוביקים ליד....

רחלילי

New member
זה לא רוע

אם היחסים הגיעו לאן שהגיעו והבנתן שאנחנו כן אנשים טובים ללא כוונותרעות אז אם היחסים כאלה אז לא מזיק לדעת משהו נבזי על אדם שפוגע בנו מסלף דברים מלכלך ומסית נגדך. לדעתי זו גדולה לדעת ולא לספר לעולם את מה שאתה יודע על אותו אדם.

danonit

New member
זה לא רוע, זאת הזדמנות...

באמת אם היא טיפוס, איך לומר, לא לטעמך - זה אף פעם לא מזיק להיות בעמדת יתרון מסוימת.

אתי@

New member
../images/Emo123.gif יש אקשן בפורום ../images/Emo123.gif

באופן כללי, אם זו מישהי שלא אכפת לי שתדע כל מה שאני מספרת כאן, כלומר יש ביננו יחסים טובים - הייתי מספרת לה. אבל אם זו מישהי שאני לא ביחסים טובים איתם, הייתי עושה כפי שהמליצו לך - מורידה פרופיל ושומרת על יתרון.

למעלה