שאלה קצת מוזרה

עוזאבי

New member
שאלה קצת מוזרה

אני מחפש כבר זמן רב כל מיני ביטויים ומשפטים שאמרו אנשי ציבור בגנות הספרדים. כמובן שיש את המשפט המפורסם של תיקי דיין ("אספסוף") ושל דודו טופז ("צ´חצ´חים), אך אם יש למישהו עוד משפטים שיכתוב אותם בבקשה

yoavl1

New member
יש לי אחד מפורסם

בנימין נתניהו, המשיח של אנשי הימין בהתבטאות חמורה פי כמה, שנשכחה משום מה. כאשר נשאל לגבי האיכות של חיילי גולני ההולכת ויורדת ענה : "כל עוד הקצינים שלהם לבנים, זה בסדר"

iKilledKenny

New member
אהמ אהמ

אתה טועה..ביבי הוא לא המשיח של אנשי הימין (ואפשר לראות את זה בסקרים) אני אישית גם לא כל כך תומכת בביבי...הוא מדבר מאוד יפה הוא מאוד מאוד משכנע (ובגלל זה הוא מאוד מתארים לתפקיד שר החוץ) אבל הוא לא עשה כל כך הרבה כמו שרון.

yoavl1

New member
אגב, יש לך טעות קטנה

תיקי דיין כיוונה את הביטוי לתומכי הליכוד, ולא לספרדים. ונדמה לי שגם דודו טופז דיבר אל מצביעי הימין.

עוזאבי

New member
אם אני לא טועה

הביטוי של תיקי דיין התייחס לספרדים ושל דודו טופז התיחס לתומכי הליכוד יש ךכם עוד ביטויים? נ.ב-נדמה לי שהיה פעם ח"כ בשם אור (אם אני לא טועה) שאמר משהו על הספרדים...

Moledet972

New member
דודו טופז דיבר על הספרדים

ותיקי דיין על מצביעי הליכוד.(ולכן גם הופיע הסטיקר - "אני אספסוף גאה - אני מצביע ביבי")

yoavl1

New member
ח"כ אורי אור.

אמר בראיון ב.29.7.98 כי מנסיונו בעבודה עם מרוקאים, הוא שם לב כי הרבה פעמים אין להם סקרנות לדעת המ קורה סביבם באמת, והוא אמר שפוליטיקאים מרוקאים ומזרחיים רוקדים על זה שהם מזרחיים ומתקדמים על פי זה.

למעלה