שאלה קצת מוזרה..

finde12

New member
שאלה קצת מוזרה..

מאז תחילת גיל ההתבגרות היה לי דכאון. ובזמן האחרון השלמתי עם זה ואין לי בעיה להיות מדוכא. זה לא פוגע בתפקוד הכללי שלי, רק בכל מה שקשור לחיי חברה- בדר"כ אין לי חשק להיות עם אנשים ואני מתקשה לזייף שמחה\ הנאה לידם. עם זאת אנשים מסביבי כל הזמן מציקים לי לצאת יותר לבלות ולהיות יותר חברתי, במיוחד בדברים כמו יום הולדת או חגים \ חופשים.. אני צריך טיפים איך להוריד אותם ממני בלי לספר על המצב שלי.. אני מתאר לעצמי שמישהו פה כבר התמודד עם הסוגיה הזאת. תודה מראש

Puskas

New member
Clonex 2 MG

כדור אחד, פעם אחת ביום למשך חודש, יהיה בסדר :)

Puskas

New member
ומה לגבי

פסיכולוג מטעם הקופה? עולה די זול ויכול לעזור מאוד..

finde12

New member
לא עוזר בדברים כאלה

בכל מקרה כבר השלמתי עם ה"בעיה" הזאת, קיוויתי שאולי מישהו שהיה מצבי יוכל לעזור לי עם הבעיה מסביב

2 מיליגרם היה מפיל אותי, ואחר כך לישון. אני מסתפק כיום רק ב 0.5 מיליגרם, ורק במקרים של sos :)

השאלה היא למה אתה נותן לעצמך להשלים עם זה?

לא נראה לי מצב כיפי במיוחד. למה שלא תנסה להתמודד ולהתגבר? להוריד את החברים ממך... אני מאמינה שזה משהו שיקרה באופן טבעי אחרי שתסרב שוב ושוב. מה שכן, זה מראה שאכפת להם ממך וחבל שתוותר על זה.

Lee Rock

New member
דיי הבנתי אותך אך

למה לשאול חצי שאלה? הרי אני מניח שאתה יודע שאין טיפים כאלו חוץ להפסיק להפגש עם אנשים... אתה בטוח שהשלמת עם להיות מדוכא? אתה בטוח שאתה לא מרגיש בחוסר בחיי חברה? בוא נגיע לשאלה האמיתית שלך...

irreplacable

New member
לא יותר קל לטפל בבעיה?

זה דכאון מאובחן ? ביקרת אצל פסיכולוג? אתה לא חייב לספר על המצב שלך, אבל בכל מקרה ולא משנה מה תעשה, אנשים יחשבו שאתה אנטיפת או שחצן או סתם תמהוני אם תנהג ככה עם אנשים.

RoieS316

New member
אני יכול להבין ולא להבין אותך

אני יודע מה זה ליפול למקומות כאלה, שלא אכפת לך יותר ולא מעוניין יותר בשום דבר. הבעיה אצלי שמאוד קשה לי "להיות חסר אכפתיות", אז אני קם כל פעם מחדש. מצד שני, האם זה באמת מה שאתה רוצה מחייך? לשבת לבד כל הזמן ולהשלים עם הבעיה שלך?

RoieS316

New member
אגב

אם בכל מקרה החלטת שאתה לא רוצה שום קשר אנושי, אתה פשוט יכול להיות מגעיל לאנשים או להגיד "לא" כל הזמן לחברים שלך, במוקדם או במאוחר הם יתאיישו.

נסה לעשות יותר ספורט ולהתעודד

הליכות, חדר כושר וכל מיני כאלה. בתכלס שווה לך לשמור על קשר עם החברים כי בסופו של דבר, הם גם יוכלו לעודד אותך לפעמים וזה דיי חשוב.

תיהיה אמיתי ופתוח

כן תספר על המצב שלך. לפני כנראה יותר מ-11 שנים, קראתי מאמר, על זה שמחלות נפש, הם המחלות של המאה ה 21. היום יש הרבה פתיחות בנושא, ואין טעם להסתיר מצב נפשי. בהצלחה עם התמודדות, זה אפשרי.

למעלה