שאלה קצת מוזרה

Woman In White

New member
שאלה קצת מוזרה ../images/Emo122.gif

שאלה לבנות שהחבר שלהן לא מאותה עיר לדוגמא שניכם בדרום והוא מגיע אלייך באוטו איך מסתדרים עם הוצאת הדלק? או שזה לא עולה אצלכם בתור נושא? או שאתה מחלקים חצי חצי? או שהוא מתדלק ולא אומר כלום? סתם מענייין לשמוע איך מסתדים
סוף שבוע מ'סים לכולכן

McBlack

New member
המממ טוב בשבילי זה בערך כמו לשאול

איך הסתדרתי עם הוצאת הנסיעות לאקס... (תזכורת קלה: אני מהגליל, הוא מהנגב, לרוב אני הייתי נוסעת אליו - באוטובוסים - 4-5 שעות נסיעה שעולה 101 ש"ח הלוך-חזור
) לא סידרנו כלום. בהתחלה הוא היה זה שבא אליי, כשהוא עוד היה סטודנט. הוא בא בערך הרבה, אני חושבת, אבל אני בטוח באתי הרבה יותר מזה בשנה האחרונה שלנו יחד. בסה"כ לא היינו זוג שהתחשבן יותר מדיי, הוצאנו מה שהוצאנו אחד על חשבון השנייה באופן די טבעי, לא חשבנו על החזרים. רק בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לחשוב על שזה לא בסדר שהוצאתי כ"כ הרבה על הנסיעות
אבל די מהר הבנתי שזה באמת לא משנה. הוא קנה לי פעם MP3 שעלה 1300 ש"ח (ממש ניסיתי להניא אותו מזה, אבל הוא עקשן כמו חמור), ככה שבאותו זמן זה ניחם אותי. אבל תכלס? עכשיו, חודשים אחרי? אני לא מתחרטת על כלום. וגם אם "ביזבזתי", כמה, 2000 ש"ח? על נסיעות, על יחסים, על חוויות, זכרונות, רגעים ואנשים שבנו אותי, שהביאו אותי למי שאני היום, שבזכותם אני יודעת קצת יותר על החיים, על אנשים, על מקומות. אלה דברים שאי אפשר לתמחר בכלל. אני לא מתחרטת על זה, ואני בטוחה שגם אם ה-2000 היו הוצאה פתאומית וההורים שלי היו שואלים, זאת הייתה תשובה מספקת בשבילם. אבל אם את מתעקשת, אז מקסימום שהוא ישלם על הוצאות של דלק ואת על היציאה עצמה...
ככה איתמר ואני מתחלקים כשאנחנו נוסעים לטייל בסביבה, הוא משלם על הדלק ואני על המצרכים לפיקניק...

toxic babe

New member
אני מסכימה עם כל מילה שלך

אני גרה בגליל העליון והוא באזור ירושלים וזאת בהחלט הוצאה כספית גדולה (136 שקל הלוך ושוב) ושלא נדבר על זמן הנסיעה (4 שעות בערך) אבל כמו שאמרת זה עניין כל כך שולי כשמדובר בחוויות שאני עוברת, ההתפתחות שלי בתור בנאדם כאדם וכפרטנרית במערכת זוגית.

Ray512

New member
האמת שלא חשבתי על זה

זה לא עולה בתור נושא... פשוט... לא יודעת, הוא פשוט מגיע באוטו, וזה באמת אף פעם לא עלה. אני גם האמת לא רואה סיבה שזה יעלה... נגיד אני נוסעת אליו, אני לא רוצה שהוא ישלם לי על הנסיעות. מצד שני אנחנו לא גרים *כזה רחוק*. בערך 30 דקות נסיעה אחד מהשנייה, אז זה לא כאלה הוצאות גרנדיוזיות שצריך להתחלק בהן או משהו. לא יודעת

MrsNoOne

New member
שניכם בדרום?../images/Emo12.gif

הלוואי, זה היה עולה לי פחות..
הממ. אני באילת, הוא בת"א. אני כמעט תמיד נוסעת אליו, נו, כי הוא זה שבצבא ויוצא סופ"שים וצריך להתחשב גם במשפחה שלו... אז הממ.. כל סופ"ש כזה זה נסיעה הלוך חזור לת"א שזה 110 ש"ח. ואם יוצאים לאנשהו אז משתדלים להתחלק חצי חצי בהוצאות.. אז יוצא לי דיי הרבה הוצאות...
עשיתי עם אמא הסדר שהיא מעבירה לי 500 ש"ח בחודש.. בנתיים זה מסתדר לא רע.. ועוד שבוע כשאתחיל את הטר"צ יהיו לי נסיעות חינם על אזרחי, אז בכלל לא תהיה בעיה...

למעלה