שאלה קצת מביכה...

שאלה קצת מביכה...

טוב לדעת שיש פורום כזה
אני מניקה את ביתי (בת חודש), זה קרה לי גם אחרי הלידה הראשונה. כשאני עושה קקי בשירותים, יש לי מן עצירות, הקקי נהיה קשה ועד שהוא יוצא מתחיל לרדת דם (מהטוסיק)וזה כואב. אני יודעת שהתופעה קשורה להנקה כי זה לא קרה לי אף פעם לא בהנקה. כאילו שכל הנוזלים עוברים לחזה. מה אפשר לעשות??

panicmom

New member
זה לא קשור ישירות להנקה... ../images/Emo13.gif

לדעתי זה קשור בכלל למאזן הנוזלים בגוף שלך. בזמן הנקה צריך לשתות המון. את שותה? הרופא שלי פעם אמר לי להקפיד על שתי כוסות מים לאחר כל הנקה. עצירות - זה משהו שרבות מאיתנו סובלות ממנו באופן כללי, בעיקר כאשר לא שותים מספיק. כנראה שזה מה שיש לך. אגב - הדימום נשמע כמו טחורים. טחורים זה משהו שרבות מאיתנו סובלות ממנו לאחר לידה. טחורים ועצירות זה שילוב קטלני. תשתי הרבה. בהצלחה.

1טלטלים

New member
תופעה לא מוזרה :)

ולא קשורה להנקה !(נכון,זה בא בסמיכות). אלא למצב שכרגע את נמצאת בו שכיח אחרי לידה מצביים של עצירות(פעילות הורמונלית ועוד...) ופשוט תזונה - חייב בשתיה מספקת /על מנת לרכך את התוכן הצואתי ולהגדיל אותו ותזונה עשירה בסיבים תזונתיים(הכי פשוט לאכול פירות וירקות על קלפיתם,להוסיף דגנים מלאים... להסדיר את הקטע של יציאות.יציאת דם נובעת ממאמץ שאת מפעילה בזמן מתן צואה(את אחרי לידה הייתי בודקת גם אולי התפתחו טחורים? קורה לנשים לאחר לידה אחרי כל הלחיצות ושאר...). תנסי קודם לשנות מעט את התזונה(שתיה מספקת והכנסת סיבים העוזים לפעילות מעיים סדירה) וכמובן אם אין שיפור ויש דמם חזק לגשת לרופא ולהתעייץ איתו. הרבה בריאות ומקווה שעזרתי,

../images/Emo51.gif

אני משתדלת לשתות הרבה, בקצב הזה אצטרך ללכת גם הרבה לפיפי. בקשר לדגנים, אני דווקא אוכלת לחם מקמח מלא, זה קשור? באמת אשתדל לאכול הרבה פירות וירקות. זה לא נראה לי טחורים, הלידות שלי היו קיסריות. (באחרונה אפילו לא התחלתי לידה רגילה)

1טלטלים

New member
לחם מקמח מלא זה מצויין

לא נורא פיפי!אגב ימים חמים מגיעים... בכל זאת שווה בדיקה (אפילו אם לא מדובר בטחורים,נכון, קצת מביכה הבדיקה, אבל אח"כ, חוסכים הרבה מאוד בעיות). תרגישי טוב,

1טלטלים

New member
נסי להשרות שזיפים ולשתות את המיץ

עוזר מאוד(מנסיוני),עוד מתרופות סבתא,מים קרים קרים בבוקר על בטן ריקה. אפשר גם להכין תערובת של פירות יבשים: 5 שזיפים 3 תמרים ללא גלעין 5 תאנים מיובשים טוחנים יחד עד שנוצרת תערובת,מערבבים כפית מהתערובת בכוס מים ושותים בלילה לפני שינה. את המתכון לקחתי מספר של "תרופות סבתא" של דבורה ליבוביץ'

מיץ שזיפים שקונים בבית טבע

עובד פלאים! כוסית קטנה בבוקר ובלילה לפני השינה ואת אחרי 5 דקות בשירותים כאילו לא היתה עצירות וזה גם טעים קונים את זה בבית טבע או אולי אפילו בסופר אני סבלתי מעצירויות אלוהים ישמור בהריון ואפילו נירות גליצרין שזה קטלני ביותר לא עזר אבל המיץ עבד פלאים אפילו נתתי לתינוק שלי קצת מהמיץ הזה כי היתה תקופה שהוא סבל מעצירות וגם עליו זה עבד פלאים בקיצור מומלץ ביותר ובהצלחה

למעלה