שאלה קצת מביכה

Big Smoke

New member
שאלה קצת מביכה

שלום, שמי רפאל ואני מלש"ב בחיל האוויר... אני מתגייס עוד מעט אבל הבעיה שלי היא שיש לי עודף משקל ולכן רציתי לדעת אם אפשר לקנות בריקושט מדי ח"א מיוחדים במידה גדולה , כי אני יודע שאפשר לקנות מדים ירוקים כאלה... ועוד שאלה, הבנתי שהחגורה של חיל האוויר שונה מהחגורה הירוקה.. איך היא בדיוק פועלת? זה אביזם עם חורים או שזה קליפס דומה לחגורה הירוקה? תודה רבה למי שיעזור לי

tmaz

New member
הצבא אמור לדאוג לך למדים

במידה שלך. זה חלק מהאחריות שלהם כלפיך כחייל. אם גייסו אותך הם ילבישו אותך. עוד לא ראיתי חייל שהלך על אזרחי "כי אין במידה שלי". אין דבר כזה (וכבר ראיתי כמה אנשים במידות קיצוניות מכל הסוגים). אם אין לאפסנאות משהו בשבילך הם יזמינו מהמתפרה. שמור את הכסף שלך לדברים טובים יותר, לחיל-האוויר יש תקציב מספיק בשביל זוג מדים בשבילך. (מקסימום ימכרו איזה הליקופטר)

Dod D

New member
דווקא

פעם יצא לי לראות את הנסיבות בהם לחייל יש אישור ללכת על אזרחי ואחת מן האפשרויות הייתה אי התאמה של מידת הבגדים. אבל אני מניח שבאמת הבעיה אינה לבעלי עודף משקל אלא לאנשים אשר גדולים פיזית ומשמעותית מרוב האוכלוסייה גם בגובה וגם ברוחב.

david g

New member
יאו מינג זה עוד בסדר....

הוא גבוה בצורה קיצונית אבל לא שמן... שאקיל אוניל הוא דוגמה יותר טובה....

tmaz

New member
נכון, אבל עוד לא יצא לי לראות חייל

שצה"ל לא הצליח לדחוף אותו לאיזשהו זוג מדים

Dod D

New member
לך תדע...

איך אתה מבדיל בין חייל על אזרחי לבין אזרח באמצע הרחוב? :)

Zenith87

New member
ואגב

אין לך מה להתבייש במשקל שלך. כבר נשאלו פה בפורום שאלות הרבה הרבה יותר מביכות.

הם יספקו לך הכל. גם חגורה

בכל מידה נדרשת. אין לך מה לדאוג. בחיל החגורה היא לא קליפס וסקוצ' כמו הירוקה, נכון. זו חגורה דקה יותר, עם אבזם כסוף שדרכו מעבירים ונועלים את ההיקף המתאים.

למעלה