שאלה קצת מביכה...

שאלה קצת מביכה...

עוד לא הגיע הקיץ ממש ואני נוטפת זיעה. אני צריכה להתקלח לפחות שלוש פעמים ביום בשביל לא להסריח מהזיעה ולפעמים לא מתאפשר לי- אם אני בסיבובים עם הבת כל היום. בעיה רק שלי? פתרונות? דאודורנט טוב?

האמת? התבלבלתי בפורום ../images/Emo2.gif

רק שתבינו על מה מדובר, אני בהריון מתקדם וקשה לי עם החום והזיעה וקשה לי עם ילדונת שרוצה כל הזמן על הידיים. (בת שנתיים וחצי שעד היום סירבה להיות בעגלה או על הידיים וכנראה שעם ההריון בא השינוי). ופה אתן כן יכולות לעזור מה עושים עם ה"תרימי אותי"?

lulyK

New member
הבעיה היא שאת עם הבת?

שאת מחוץ לבית? בת כמה היא? אני מתקלחת בבוקר ובערב כשאני לא האחראית היחידה בבית, ואם אין ברירה ואני ממש מג'ויפת במשך היום - אז כשהוא ישן צהריים (בן שנה)

irisgh

New member
זו באמת בעיה, גם אצלינו

מה לעשות, מתרגלים לסטנדרטים חדשים בדבר ריח הגוף ודביקותו.. משום מה, ילדים לא מבינים כמה עדיף להיות במקום שקט, ממוזג, מרווח, אם אפשר עם כוס קפה וספר
אז זה במסגרת ההתאמות. אחת הסיבות שאני עושה לפעמים אמבטיה איתם ביחד, היא שאם אני עושה להם קודם, אז כשאני רוצה סוף סוף להתקלח, הבית עושה קולות של רעידת אדמה.. לפעמים הילד אפילו עושה איתי טוש דקות אחרי שסיים את שלו, מרוב שהוא רוצה לעשות איתי הכל. שיהיה.

לא מוותרת על מקלחת לבד ...

כבר התרגלתי לשמוע ניסים ונפלאות שאני מתקלחת. לומדים לחיות עם זה. מגיע לי להיות לבד עשר דקות כשאני מתקלחת. זכות בסיסית. בשאר הדברים אני די מתפשרת, אבל על זה ממש לא.

הילהל

New member
אני לא זכיתי

3 פעמים בשבוע אני עושה הליכהבערב עם אמא שלי. 3 פעמים בשבוע הבן שלי מרחרח אותי וזועק "את מסריחה! לכי להתקלח!" כשהוא גם מצביע לכיוון המקלחת - למקרה שלא הבנתי. אין לי בעיה להתקלח איתו. לפעמים אנחנו גם מתקלחים שלושתנו יחד. העיקר שכמה פעמים בשבוע יהיה לי גם זמן אמבטיה/מקלחת פרטי.

ענתש

New member
מגבונים.

זמין, ריחני ומרענן ובטח ובטח שתמיד נמצא בסביבה כשיש ילדים.

למעלה