שאלה קצת מביכה

שאלה קצת מביכה

בכל פעם שאני צריכה ללכת לבדיקה במכון בתה"ש אני בחרדות. רק מהסיבה שדר שינמן בודק מכאיב מאד. מכאיב ברמות שאני לא מתפקדת אחרכך יום או יומיים. כשדר, סוריאנו מקבל אותי (לעיתים רחוקות בלבד) זה לא קורה, אבל אין שליטה על מי שמקבל שם ואין דרך לבחור. חוששת כל פעם שינתבו אותי לשינמן ומוצאת את עצמי נמנעת מללכת לשם רק מהסיבה הזו. יודעת שזה אולי פינוק וטעות. מה דעתכן?

זואילי

New member
אהממממ

זכור לי שכאשר נבדקתי בעבר אצל שיינמן - גם לי כאב מאוד. ב"פעם הראשונה"שלי אצלו - העפתי לו בעיטה. דרך אגב, גם רופא הפוריות שלי, יקירנו אליצור עדין הנפש - אלוהים שישמור איך שמכאיב. ככה זה.. דיסקסתי את העניין עם בת דודתי - רופאה בהתהוות (כרגע בסטאז') - והיא אמרה שזו בעייה ידועה... יש כאלה עם ידיים עדינות וכאלה לא.. ואלה שלא - גם לא ממש יודעים את זה, או לא מאמינים לנו שהם מכאיבים (ותהיי בטוחה שאני תמיד תמיד אומרת לרופא כשהוא מכאיב!). ולדעתי, מנסיוני האישי, המכאיבים גם לא ממש יודעים איך להתאמן ולהשתפר... בקיצור - מודה, אין כמו סוריאנו.

רווית04

New member
כת'כלס

לא חושבת שזה קשור לרופא/ה, אלא ליד שמתפקדת בפעולה שם למטה.. אבל אני אישית יכולה להגיד שאני לא מוצאת את עצמי נהנית משום חדירת אצבע , לא של שיינמן, לא של סוריאנו, ובטח שלא של גבר כזה או אחר. לא חושבת שזה פינוק או טעות, יש לי כאבים בהטלת שתן, בסקס. לכן,שאלת את עצמך באמת אם זה רק בדיקה גניקולוגית, רק עם ד''ר שיינמן?! דרך אגב, מספיקה פטרייה, או דלקת שם למטה ו חוצמזה יש טיפולים שונים:נרות וגינליות טבעיות שטיפה אינטימית, ג'ל סיכוך, פיזותרפיה לרצפת שרירי האגן, ביופידבק.. לכן ממה שאני למדתי אישית, ברגע שאמרתי לו בפנים ולכל רופא אחר והזהרתי מראש שיש סיכוי שהוא יחטוף בקדמת קודקוד ראשו.

פז08

New member
כמי ששמעה הרבה ממטופלות של ד"ר שינמן

יכולה רק לומר רוב המטופלות שלו מתבטאות בסגנון "וואו!! כמה שהוא עדין, הוא ממש לא הכאיב לי" או " עכשיו נזכרתי למה אני כל כך אוהבת אותו. גם אחרי לידה עם התפרים והכל, לא הרגשתי כלום בבדיקה. הוא כל כך עדין........" (ציטוט אותנטי לחלוטין!!) ועל עצמי אני יכולה להעיד, כמי שעברה אין ספור בדיקות על ידי אינספור רופאים בארץ ובעולם (!!) אחד הדברים שממש קסמו לי למן הפעם הראשונה שהייתי אצלו, זה העדינות שלו והעובדה שהיא הכאיב לי באופן מינימאלי. אני לא חושבת שזה פינוק מה שאת מרגישה. אני חושבת שלפעמים זה חיבור לרופא. לי למשל רופא אחר במרפאה בתל השומר דווקא הכאיב יותר.... ואכן הרבה בנות מתארות את אותו הרופא כמאוד עדין ולא מכאיב. לדעתי אם את מגיעה לתל השומר ויוצא לך להיות מנותבת דווקא לד"ר שינמן, זה בהחלט בסדר להגיד משהו בסגנון: "אני מאוד רגישה, בפעמים קודמות מאוד כאב לי כשבדקת אותי. בבקשה תבדוק אותי ממש בעדינות" או משהו כזה. זה גם בסדר לבקש ממנו שיזרום איתך בקצב שלך. אני הרבה פעמים במהלך הבדיקה מבקשת הפסקה "לנשום" והוא מאוד קשוב. זו דעתי, שיהיה לך בהצלחה!!

זואילי

New member
כדור לכאב, ועוד אחד להרגעה

וזה עדיף על להתחמק ממעקב... כשאין ברירה אז אין ברירה

רונה281

New member
סוף סוף מישהי

יש לי ממש בעיה עם ד"ר שיינמן, הוא הכאיב לי ברמות מטורפות ואני בחורה שכן נהנת לעשות סקס וללכת לשירותים ואצל רופאים אחרים לא כאב לי. בנוסף , כול פעם שהלכתי לבדיקה אצלו, אחרי יומיים ככה הייתה לי בריחת שתן (לא קורה לי אף פעם!!!!!). אז עברתי רופא ומאז אני מאושרת, לא כואב ולא משתינה על עצמי.... כבר כמעט שנה...

אנדרינה

New member
פאק פאק פאק

רונה, אותו סיפור בדיוק אצלי. מעניין.... הוא גם מהרופאים עם היד הקלה על האיזמל... אני מתחילה לחשוב שהוא עשה את זה בכוונה כדי שאני אקבע ניתוח יותר מהר.... אוף לא יודעת...

למעלה