שאלה קצת מביכה

ליאל ד

New member
שאלה קצת מביכה../images/Emo9.gif

היי בנות, יש לי שאלה קצת מביכה. התור שלי לרופא הוא בעוד שבועיים ועד אז הייתי רוצה לברר כמה דברים. אני עברתי לפרוסקופיה להוצאת 2 אנדומטריומות מהשחלות לפני כשבועיים. עכשיו אני עם גלולות יסמין. הייתי רוצה לדעת האם מותר לי כבר בשלב הזה לקיים יחסי מין עם בן זוגי או שזה עדיין מוקדם. ועוד הייתי רוצה לדעת האם זה יכאב לי אחרי ניתוח כזה. תודה רבה, ושיהיה יום מצוין לכולן!!

לולי72

New member
גם לי זכורה השאלה הזו

כי משום מה שבוע לאחר הניתוח כבר הייתי במצב חרמנות קשה (וזה לא דבר טבעי לפולניה שכמותי
), אבל לא היה לי נעים לשאול את הרופא, אז אמרתי מה שיהיה יהיה, ולא קרה כלום (בינתיים גם לא הריון (לפחות לא עד עכשיו)
).

נועהב1

New member
והתשובה על פי זק והרופא

שאם הכל בסדר אפשר אחרי שבועיים, והרופא הוסיף שמומלץ לא להשתולל עד חודשיים....

זואילי

New member
הו, סוף סוף נושא כלבבי!

לא שיש לי מושג לגבי תשובה מדופלמת.... לא שיש לי פרטנר להתנסות עליו, אבל להבדיל.... בפעם הראשונה בחיי כנראה, בדיקה אצל גניקולוג לא כאבה כלל וכלל!! האם זה נחשב?? בהצלחה לכן בנות מזל שכמותכן וכל הכבוד.

galim29

New member
נושא כאוב../images/Emo8.gif תרתי משמע

מה שנקרא: צרות של עשירים... מצטרפת לחוסר הידע, חוסר הפרטנר ומלאת תקוות שנוכל להתלונן על הנושא בקרוב נשמתי

nhmhphmh

New member
אם כבר מעלים את זה - מה לגבי הסרת מחיצה

אני יודעת שההמלצה לגבי לפה' זה שבועיים, מישהי יודעת כמה צריכים לחכות אחרי ניתוח של הסרת מחיצה ברחם? ממש לא נעים לי לשאול את הרופא שלי הוא חובש כיפה...

נעמי 17

New member
את הרופא החובש כיפה שואלים כך:

האם מותר לקיים יחסים? או יחסי אישות?

למעלה