שאלה קצת לא קשורה -

The Lunatic

New member
שאלה קצת לא קשורה -

ואולי בעצם כן. ידוע לכל כי יש כמה פרקים של הסדרה שמסתובבים ברשת וניתנים להורדה באמצעות אימיול וישומי שיתוף קבצים אחרים. אולי מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד את שיטת המספור של הקבצים האלה? אני מתקשה לסדר אותם לפי הסדר הכרונולוגי.. תודה.

אין להעלות לפורום דברים שקשורים

לאימיול וכד' התוכנות הללו אינן חוקיות.. הודעות/דיונים בנושא יימחקו עפי תקנון תפוז

The Lunatic

New member
דיווה -

"אימיול" זה דבר "חוקי" לגמרי.. הפרת זכויות יוצרים זה משהו אחר לגמרי - אבל לא ביקשתי סיוע בהפרה שכזו וגם לא הפרתי בעצמי.. אני שואל שאלה פשוטה ועיניינית. אם מישהו יודע - אני אשמח לקבל תשובה עד שכביכול "הנהלת הפורומים" תחליט לצנזר אותי.

The Lunatic

New member
זהו שרציתי נורא להעיר את זה, אבל -

אני מרגיש שבלאו הכי עומדים לזרוק אותי מפה, אז העדפתי לשתוק
בחיאת.. בטח יש כאן מישהו שיכול לענות לי גם מבלי להביא את עורכי הדין שלו.. בסך הכל רציתי להצטרף למועדון המכורים לסדרה המופלאה הזו. לא "הורדתי" שום דבר. אני רק שואל "אם נניח הייתי מוריד" - מה המשמעות של שמות הקבצים ואיך הייתי מסדר אותם באופן כרונולוגי?

שיענו לך מבחינתי בפרטי :) לא בכללי

ואף אחד לא יזרוק אותך מכאן<טוב, נו בינתיים
> נניח ואתה רוצה לקבל מידע.. רק לפרטי :) ואין לך הוט- ויאודי??

MommyHug

New member
smelly cat מומחית בסוגיות אינטרנט..

ככה נראה לי...
גם אני אלמד בסופו של דבר... <מקווה> ד"א 2 שאלות אליך, קצת
... 1. SmellyCat זה בגלל פיבי מחברים? 2. את מגיעה למפגש?

The Lunatic

New member
כך גם אני חשבתי, אבל -

יש קבצים שחורגים מהשיטה הזו ומקבלים מספר שאני מבין שהוא פשוט מספר הפרק (1-45), ויש גם קבצים חסרי מספר שנקראים סתם "נעמה", או "איילה".. ומלבד זאת אין בכלל קבצים של הפרקים בין 19 ל - 45. על כל פנים הבנתי. תודה smelly

למעלה