שאלה קצת לא קשורה

tapas tapas

New member
שאלה קצת לא קשורה

השאלתי את הספר תורת המלחמה בארצות המקרא. על המדבקה של הספריה כתוב שזה מהדורה שניה. אבל בתוך הספר רק כתוב שזה בכורה עולמית ולא מהדורה שנייה. אז איך אני יכול לזהות אם הספר הוא מהדורה שנייה (אני רוצה לקנות אותו)?

כנראה מדובר בהדפסה שנייה

הפרטים הביבליוגרפיים של כל ספר נמצאים באחד העמודים הראשונים (אלה עם שם הספר באנגלית) וכוללים שנת הוצאה, מו"ל, מקום הוצאה ומהדורה. אם אתה מעוניין לרכוש אותו, יש לך קצת בעייה - הוא לא מודפס יותר ומאוד מבוקש על ידי סטודנטים למקרא ו/או ארכאולוגיה, ולכן קשה להשיגו והמחירים די גבוהים (200 ש"ח וצפונה).

tapas tapas

New member
כתוב רק באנגלית שהספר מ1963

by the international publishing אולי הייתה גם הדפסה לא בין לאומית וזה ההבדל? ולכן אין למעשה שום הבדל בין הספר הבכורה העולמית לבין הספר בלי הבכורה העולמית שהוא גם מ63, אלא רק באיפה מותר למכור אותו?

אאל"ט

אין לי עותק לידי, אבל אם אני זוכר נכון, הספר יצא בארץ בהוצאת כרטא (אלה מהאטלסים) - ייתכן שמדובר בהדפסה שנייה, שנועדה לענות על ביקושים בחו"ל?

tapas tapas

New member
במילים אחרות

שווה להסתכן בקניית ספר של "תורת המלחמה בארצות המקרא" שהוא כחדש (בתוך עטיפה או משהוא) מ1963 ועולה רק 120 ש"ח? זה נשמע לך הגיוני?

בהחלט כדאי

מחיר הוא עניין של היצע וביקוש, ובהחלט ייתכן שבמקום בו לא שורצים כל כך הרבה חובבי-מקרא וארכאולוגיה כמו ירושלים, המחירים יהיו סבירים יותר. מי המוכר?

tapas tapas

New member
זה 02 אני חושב, כלומר מהדרום

ואחרי שאני ארכוש את הספר אני אספר לך מאיפה קניתי אותו. אולי יש פה איזה סטודנט לארכיאולוגיה עם הרבה נקודות בSKILL של GATHER INFORMATION. P:

אני לא לומד ארכיאולוגיה

התחום שלי הוא פוליטיקה מודרנית דווקא. האם אני רוצה להיות פוליטיקאי? למה אף אחד לא שואל האם תלמידי ביולוגיה רוצים להיות מיקרובים ורמשים ארסיים, או כמו האם תלמידי ארכיאולוגיה רוצים להיות מומיות. 02, אגב, זה אזור ירושלים, והניחוש שלי הוא שמצאת אותו בלודביג מאיר.

מכיר

נדמה לי שהצצתי בחנות שלו פעם-פעמיים. צייד-ספרים עם מחירים די טובים, שלא כמו לודביג מאיר הגנב והיקרן.

למעלה