שאלה קצת לא קשורה..

• פותח הנושא AmpX
  • פורסם בתאריך

AmpX

New member
שאלה קצת לא קשורה..

סליחה על הבורות אבל - מה זה לעזאזל נצל"ש???????

AmpX

New member
שזה אומר..

תודה.. אבל אם אפשר קצת הסבר אני אשמח..

jimorrison

New member
אתה יכול לנצל את השירשור

ולשאול שאלות שלא קשורות וחרא כזה

AmpX

New member
הבנתי בערך..

אז כמו למשל השאלה הזאת ממש הייתי אמור לעשות באיזה שרשור ואז זה כאילו נצל"ש חחח.. הבנתי.. תודה רבה..

ofirush 14

New member
נצל"ש- חזרתי!!!!!!!!!1

ושלום לכםםםם חזרתי לי מהמחנה קיץ, והיה כל כך מושלם ואלוהים, כמה שכבינו (אתם יודעים, פרידות וכאלה..אנחנו רכרוכיים) והיה כל כך מושלם! ובעוד כמה ימים אני טסה לי לסאן פרנסיסקו ואני אשתדל משם גם להגיב אבל בכל מקרה יש לי כמה ימים להיות כאן =)

MusicA

New member
נצל"ש! גם אני חזרתי!

והנה סיפור קטן: אני ואיזה חבר שלי היינו צריכים להגיע לאנשהו, היו לנו זוג אופניים אחד. אני ישבתי על הכידון (די כואב) והוא דיווש לו להנאתו. התקרבנו לצומת (4 כיוונים) ומצד ימין שלנו התקרבה אלינו ילדה על אופניים. אנחנו נסענו כ-15 קמ"ש, היא נסעה קצת יותר מהר. אנחנו חשבנו שהיא תאט ותיתן לנו לעבור קודם (אחרי הכל, קשה להרכיב מישהו על הכידון), היא חשבה שאנחנו נאט, אף אחד לא האט ובום! התנגשנו, שפה נפוחה, שפשופים, מצלמה שלא פועלת יותר ואופניים עקומות. אני וידידי זריזים כחתולים לא נפלנו ארצה, היא השתטחה שם, רציתי להכות אותה נמרצות אבל בכל זאת שאלתי אם היא בסדר ועפתי משם כדי לא להתפתות. בכביש אל תהיה צודק, היה חכם!

בטריה

New member
נצל"ש גם אני חזרתי!!!!

משבוע בקוס יוון... מה שמוזר זה שהשרשור שבו כתבתי שאני טס לשבוע עדיין נמצא בעמוד הראשון.... משהו לא בסדר בזה (אנשים הפסיקו לכתוב?!) היה פצצה - שבוע של ים, כוסיות שבדיות topless על החוף, נרגילה, קרטינג, הפלגה והמון המון המון אלכוהול!!! בכמויות! הכבד שלי כל כך ירוק... מי שמתכוון לטוס לקוס עוד בחופש הזה או אפילו יותר מאוחר מוזמן לשלוח לי מסר ואני אוכל לתת לו טיפים כמו לאן ללכת, איך לא לצאת פראיירים ולקפוץ על "דילים" יקרים ולא שווים וכו'... נעם

hodaya17

New member
עושה חיים הא?../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

תהני לך בסן פרנסיסקו ותחזרי מהר!

AmpX

New member
נצל"ש!! (הראשון שלי חח..)

זה נקרא בכלל נצל"ש אם אני עושה את זה לאשכול שפתחתי בעצמי?? חחח לא משנה.. קיצור שמעתי עכשיו את Stairway בגירסה של Headley Grange.. (אני עוד לא בטוח מה זה בדיוק, אולי תומר "אנציקלופדית זפלין" יכול להסביר בערך מה זה חחח.. (ואני לא אומר את זה בזלזול חס וחלילה.. שלא תבין אותי לא נכון..) קיצור לפי מה שהבנתי זה גרסה מוקדמת של השיר, כמו מין טיוטה כזאת.. הוא די שונה מהגרסה הרגילה, כמו למשל שינויים במילים בבתים, והחלק האחרון של השיר, אחרי הסולו, בכלל לא קיים שם, והסולו עצמו גם שונה.. זה מעניין לשמוע את השינויים שהשיר עבר מהגרסה ההיא.. איך הוא התפתח והכל.. אפילו קצת מצחיק כזה..

AeroTom

New member
זו אכן גרסה מוקדמת של השיר

Headley Grange הוא שם המקום שבו הוקלט האלבום הרביעי. הקטע ששמעת הוא בטח אחד מקטעי ה-Demo המוקדמים של השיר בתחילת הדרך שלו בהקלטות לאלבום. יש בוטלגים למיניהם שבהם אפשר למצוא את הגרסאות המוקדמות האלה לשירים.

hodaya17

New member
נמממ זה הקלטות לא רשמיות של

הלהקה...אבל לא מטעם הלהקה...סתומרת שזה לא חוקי... אממ בטח לתומר יש הגדרה יותר מפוצצת...

AeroTom

New member
הודייה הסבירה את זה טוב...

Bootleg זו הקלטה של הופעה של מישהו מהקהל בדרך כלל. לא משהו רשמי כמובן וגם לא הכי חוקי בעולם...יש גם בוטלגים שהם לא הופעות, אלא פשוט דיסקים עם כל מיני חומרים לא רשמיים של הלהקה שאנשים יצרו. המונח הרשמי אבל הוא הקלטה של הופעה, לא באופן רשמי.או הקלטה חובבנית אם תרצה (שלא מעט מהם גם באיכות ממש טובה.תלוי). לדברים אחרים שמסתובבים שהם לא רשמיים בהוצאת הלהקה, קוראים בדרך כלל גם בוטלגים, פשוט כי זה נדבק מקטע של הוצאה שהיא לא רשמית.

למעלה