שאלה קצת לא קשורה

Tropical Sunset

New member
שאלה קצת לא קשורה

אני רוצה למכור תקליטים ישנים. יש לי של הביטלס, דה שאדוז, אלביס אלו זמרים פופולרים ולכןאני חושבת שראוי להציע עליהם מחיר גבוה. מה המחיר המופרז ביותר שתתציעו עליו אם הייתם בעלי חנות תקליטים (מחיר הגיוני) תודה רבה, אני מאוד אעריך את העזרה שלכם

או.קי...סביר להניח שיש לך תקליטים..

שהם ידועים לכל והם לא נדירים...אלא מה שיש כבר לכולן\ם ושיש אותם בחנויות של תקליטים יד שניה... בתור אספן רציני של תקליטים (1200 של אלביס,ועוד 200 שונים מה-50' וה60' אני מאמין שמה שיש לך שווה בין 5-45 ש"ח . כמובן שתלוי במצב העטיפה,התקליט,ואיזו הדפסה נ.ב. חבל למכור תהני מהם...אם אין לך פטיפון ניתן להשיג ליאור

Tropical Sunset

New member
ועוד שאלה

אם יש 2 תקליטים באחד זה אמור לעלות יותרנכון? ולא משנה מה החבילה ואיך היא נראית עדייןאם זה אלביס או ביטלס אני יכולה לקחת מחיר גבוה, נכון? טנקס

או.קי. דבר ראשון :.....

ניתן להשיג פטיפונים ב-2 מקומות: ר"ח כצנלסון בגבעתיים יש חנות שמתמחה בזה (אני לא זוכר את המספר...אני חושב 138 ) ובר"ח : החשמונאים בת"א חנות שנקראת : הדר : חנות ענקית עם המבחר הגדול ביותר של ציוד אלקטרוני וכל מה שקשור למוסיקה עכשיו לגבי תקליט כפול, לא בהכרח המחיר יותר גבוה, שוב סביר להניח שזה אוסף ישנם תקליטים (של אלביס,הביטלס,השאדוס ואחרים) שמחירם הוא 15 ש"ח וישנם תקליטים של אותם אמנים ששווים 500 ש"ח הכל תלוי מהו התקליט אם תרצי כיתבי לי במסר את שמות התקליטים ואוכל להגיד לך היכן את עומדת מבחינת המחיר יום טוב ליאור

למעלה