שאלה,קצת לא קשורה..

שאלה,קצת לא קשורה..

יש שיר של איפה הילד שאני ממש רוצה לשמוע..הוא מזדמזם לי בראש כבר כמה ימים... אבל את איפה הילד,אני לא ממש אוהבת.. אולי אני לא מתחברת למילים,אולי ללחן,ואולי אני סתם לא פתוחה אלהם... בכל מקרה,אני לא רואה שום סיכוי שאני אקנה את הדיסק שלהם..חבל, את הסינגל חיפשתי ואין,וסונגס בכלל לא מוכרים שירים של איפה הילד... השאלה היא מה אני עושה? יש למישהו רעיון מקורי?

תיקני תיקני!../images/Emo176.gif

להקה מצויינת!!!!!!!! גדלתי עליהם בזכות אחים שלי הם באמת טובים מה כפת לך? תפתחי לדברים חדשים זה תמיד טוב!
וד"א...איך השיר הולך?

יש לי את האוסף שלהם ואני נהנית מכל

רגע.. במיוחד הדיסק בונוס
ואין לי פה פתרון בשבילך...לא ממליצה לצרוב/להוריד

ובקשר לשיר של ארכדי דוכין

"לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד" חברה שלי התחילה לזמזם אותו ועככשיו אני חייבת לשמוע אותו.. וכמובן שגם פה יש את אותו הסיפור... מפחדת לא לאהוב ובכך להוציא 70 שקל על דיסק שרק יעלה אבק במדף...

41SuMiT41

New member
../images/Emo108.gifגם לי יש ת'אוסף..!

אבא שלי הביא לי.. אחח מה הייתי עושה בלעדיו..
אה כן, אני באמת ממליצה לך לקנות אותו! תהני מכל שיר..

../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

וזה תודה מבחינת הודאה, (אני חושבת שלזה התכוונת- אבל הודיה זה תודה והודאה זה להודות באמת)

ענת1986

New member
לא. מבחינת הודאה- כלומר להודות שנפל

ת חזק, לא להודות למישהו על שנפלתי חזק... אלא בבחינת "הודאה באשמה".

N a V e

New member
"לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד"

מתוך השיר "נאמר כבר הכל" של החברים של נטאשה,במקור.

אאממ....טוב.....לדעתי..

איפה הילד להקה מעולההההההה!! אבל פשוטט מעולה!! יש לי את הדיסק שלהם זמן סוכר!!והוא פשוט מדהיםםםםם!!! אבל מה לעשות..אם את לא אוהבת אותם... רגע,את בטוחה שאת לא אוהבת??יענו את שמעת עוד שירים שלהם?? לדעתי...לכי לחנות דיסקים באיזור שלך..ופשוט תבקשי לשמוע את הדיסק לפני שאת קונה..אני יודעת שאצלי זה אפשרי. מקסימום-לא תאהבי??מממ....טובי זהו בעצם......חחח..כי אין לי הצעות אחרות..חח..אם לא תאהבי את בבעיה.... מקווה שעזרתי איכשהו....

IkMfNiY

New member
אבל זמן סוכר זה דיסק מעולההה

לא הצלחתי להתחבר למסעותי עם עצמי ושדים, אבל ברגע ששמעתי את זמן סוכר.. פשוט.. התאהבתי בו! זה דיסק מצויין! לפי דעתי כדאי לך לקנות אותו P: יעל

ממממ יש לך 2 אופציות מ-עולות!

את לא יכולה להפסיד מזה! או שתקני את "זמן סוכר", הדיסק שבו השיר הזה נמצא- דיסק מממש טוב! או שתקני את האוסף "מישהו שומע אותי" שגם בו יש את השיר הזה, והאוסף פשוט מעולה לטעמי! מה כבר יכול להיות? תרוויחי דיסק איכותי

חח אני בדעה הזאת..((((:)

אגב,אהבתץי את הכינוי...חח..צפרדע עם שיניים((0: מתוחכם מתוחכם... מממ אם כבר שתי אופציות-אז תקני את זמן סוכר-יותר טוב מבין שתי האופציות((0: לטעמי לפחות.. יום טובי ושבת שלוםםם!!

למעלה