שאלה קצת כללית על לאוס

brianfn

New member
שאלה קצת כללית על לאוס

אני טס לחודשיים לתאילנד, שווה ל"קפוץ" אח"כ ללאוס, יש שם מה לראות, משהו אטרקטיבי ומיוחד שאין בתאילנד או שזה סתם בזבוז כסף ואפשר להיות במקום זה עוד זמן בתאילנד? אה, ואם כבר, בקשר לחיסונים לתאילנד, איזה עשיתם (יש לי טטנוס והפיטיטיס A מהצבא, מה עוד?) שנהנה...

winderon

New member
לאוס לא שווה לראות...

חובה לראות יש שם טבע ואותנטיות שלא תמצא בתאילנד תאילנד זה יותר נופש לאוס מדהימההההה תתחיל בואן ויין תמשיך ללואן פאבאנג ומשם למונג נוי מספיק שבוע בכל מקום זה קרוב לתאילנד זול מתאילנד בהרבה ואין אין על לאוס (חוצ מהודו ששם זה סיפור אחר)

shushu10

New member
מתי הכי טוב בלאוס ו-

האם חייבים בטיסה בגלל המרחק ללואן פאבאנג או שיש אלטרנטיבה מענינת יותר ? תודה

winderon

New member
אין צורך בטיסה

תתחיל בתאילנד ומשם אוטובוס מפנק בנקוק ואן טיין 12 שעות בערך משם רצוי להמשיך ישר לואן וייו ולהתחיל להנות

kogawa

New member
ניסוח שגוי

ניסוח נכון צריך להיות: "אני טס למדינה הסמוכה ללאוס. האם יש טעם להשאר בה או לנסוע מייד ובדיעבד ללאוס, ולהשאיר קצת זמן לתאילנד." נו באמת... אתה חושב שיש מקום להשוואה בין המקום המקסים הזה לתאילנד? למסלול שהיצעו קודמי אני יכול לצרף גם את מישור הכדים במזרח, ואת המאקונג, ואת הדרום על שלל האיים והדולפינים והאנשים הנהדרים, ומה לא?

עמית22

New member
לקפוץ ללאוס?

נראה לך??? תהיה יום בתאילנד בהלוך ויום בחזור, לא שווה יותר מזה, את כל הזמן שיישאר תקדיש ללאוס, לא תתחרט... תאילנד ולאוס באותו משפט? איכס, תאילנד לא מגיעה לקרסוליים של לאוס

brianfn

New member
פששש

זה סתם היה נראה לי מודחק במפה, אף פעם לא שמעתי מישהו מדבר על זה. אז שווה לקנות ספר... יש שם הרבה אנשים, יהיה עם מי לטייל או שזה אני והדיסקמן?

brianfn

New member
ועוד שאלות...

מה רמת הסיכון שם ויכולת ההתמצאות? אני לא מי יודע מה הרפתקן אלא רגוע בכיף...אוכל להסתדר?

brianfn

New member
אז לא לתאילנד, לאוס וישראל :)

אני עובר לניו זילנד, בתקווה שלא יעצרו אותי על ריגול... אז לאוס בטוחה יחסית? שווה לטייל שם לבד? (בתאילנד אני לא לבד)

עמית22

New member
לאוס מאוד בטוחה

ובהחלט שווה לטייל לבד. בקשר לניו זילנד, בא לך לקחת אותי במזוודה? גם אני אשמח לעבור לשם

למעלה