שאלה קצת כבדה

באמת כבד

מה שבאמת חשוב שאם תחליטי להתחתן..שתהייה שלמה עם החתונה הזו. ושיהיה לך במזל טוב. אך אם יש היסוסים מלכתחילה ויש הרהורים..ואת פונה אלינו הגרושים..אזי: 1. אם את שואלת על זוגיות עכשיו...ויש לך היסוסים...והתפשרויות...כניראה שאת לא שלמה עם המהלך. 2. מה שחשוב לי לא חשוב לך. 3. לא דיברת על אהבה. דיברת על עסק..עם פרטנר. נכון שנישואין והקמת משפחה עם גם עסק משותף..אבל זה עסק שמבוסס על זוגיות והמון אהבה. את זה לא שמעתי. שמעתי שיש היסוסים..שמעתי שיש הירהורים.. צריך לדעת עם מי מתחתנים על מנת להתגרש נכון. ומעניין שאת פונה אלינו הגרושים. אז בואי אגיד לך משו היו לי היסוסים רבים לפני החתונה בערב החתונה ידעתי שעושה טעות. ולא היה לי בייצים לקום וללכת. עכשיו אני פה. + שלושה ילדים. 15 שנות מאסר ללא חנינה. מדוע את שואלת אותנו..ולא בפורום נשואים? מה בדיוק מציק לך? כי משהו לא מתיישב לך עם הצעת הנשואין לא יודעת..מוזר לי

creamontop

New member
מרב שאני מוטרדת שאלתי גם בנשואים

גם בחתונות, וגם בחצי מהפורומים האחרים שקשורים בעניינים שבינו לבינה... העניין הוא שישבתי עם חברות לשיחה (אחת מהן במצב לא הכי הכי עם בעלה והמחשבות על גירושים עוברות בראשה) והשיחה שקצת גרמה לי להרגיש שאולי אני תמימה, ורציתי לשמוע עוד דעות. הכנסתי את השאלה גם לפורום שעוסק בגירושים כי לפי אחת החברות (זו שבמשבר) חלק מהדברים שאני לא מסתכלת עליהם עלולים להוביל אותי בעתיד עד לגירושים, אז למעשה היא די הלחיצה אותי והתחלתי להציף את השאלה. דווקא בתשובות שקיבלתי הבנתי שהרב חולקים איתי את אותן התחושות וזה די מעודד אותי....אני בטוחה בו - ונראה שהציפיות שלנו די מתואמות, ולכמה אנשים זה נראה "ורוד מדיי".... האנשים הם אנשים שאני סומכת עליהם ולכן כבר התחלתי לתהות שמא אני אובר נאיבית...

שום זוגיות לא דומה אחת לשניה

והדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר ואין שום אפשרות למדוד זוגיות אצל השכן.. בזוגיות..לא חושבת שיש התפשרויות..תתפשרי היום..ובעוד שנה אותה התפשרות תראה לך הקרבת קורבן..ואת תהייה אומללה. נשואין זה אהבה שצריכה המון עבודה והרבה גחלים לוחשות בשלהבת קטנה..אחרת החיים הופכים לשיגרה..והמטלות הופכות למשא כבד על הכתפיים..במקום בעצם להנות אחד מהשני. אם את שואלת אחרים סימן שאת בלב שלך לא מאמינה בזוגיות הזו. חושבת שהדרך הטובה ביותר לעצמך זה להקשיב לעצמך..לתחושת הבטן שלך להסתכל ביחסים ישר בעיניים ולא לפזול לצדדים לראות מה אחרים אומרים או עושים. תעשי מה שנכון לך ולו. ושיהיה במזל טוב.

ערסlight

New member
תשובה קצת לא מפה

עזבי אותך מכל השטויות של תקשורת, כנות, ולישון ביחד בכל מחיר. לא שזה לא חשוב... זה רק לא ממש ישים. הכי חשוב זה שכיף לך עם החתן שלך. [כי אם לא כיף איתו... חאראם עלך]. את הכיף הזה צריך למצות. תעשי חיים כל עוד את יכולה ואל תקלקלי את הרגע בתכנוני עתיד, בלשדרג אותו, בלדבר על מה יהיה וכאלה... אחרכך, כשיגמר [ויגמר] ולא ממש משנה עם תתגרשו או תהיו תקועים אחד עם השני, תמיד תוכלי להזכר שלזמן מסויים היה כיף. ולא שאני חושב שתקחי משהו מזה... אבל אולי פעם תיזכרי שאמרו לך.

d a n i e l s 5

New member
הכי חשוב ..........

"דע עם מי את/ה מתחתן " ולכ/י עם זה בסבבה ....עד שהסבבה תסתיים (בדרך זו או אחרת), וכל פעם שעולה זיק קטנטן של צורך לשנות את האיש/ה שאיתך....דלג עליו . וואלה יצא לי סלוגן לא רע........:) הולכת להריץ קמפיין ל"מתכון לנישאים ".

n o g a1

New member
לא מתפשרים על........

החופש להיות את אדם חופשי. חופשי עם מה שאת , כמו שאת , מחוברת לצרכים שלך . חופש להרגיש הכי קרוב לעצמך . אדם שמאפשר לך להרגיש , להיות , לחוות את עצמך בעוצמות המתאימות רק לך. יש בו , באדם הזה , את כל מה שאת צריכה. זו לא רשימת מכולת . זה לא לייצר משהו , זה להרגיש את מה שיש . אם יש...

החברה הכי טובה שלי ../images/Emo141.gif

אני מה-זה-זוכר-בבירור את עצמי אומר לחברה שלי, לימים אשתי וגרושתי, שהיא החברה הכי טובה שיש לי בעולם. בדיעבד התברר, שהאמירה הזו אמרה עלי הרבה יותר מאשר עליה. מה הדבר הכי חשוב בזוגיות ? לדעתי, מודעות עצמית.

הכי חשוב..

זה לא להיות עם שאלות..של מה יהיה.. זה השלמות של היכן אני נמצא עכשיו ועם מי.. כשאין את זה...יש הרבה "חשובים"..שיטרידו את מנוחתי..

רצית דגש....!

הפעם שמתי אותו על חברות
בונה הכל החברות הזו תשוקה ויצרים חשקים כנות פתיחות והרשימה עוד ארוכה. מאחלת לכם מזל טוב וחברות אין סופ... אם זה לא שם זה לא קיים ולא יוגשם... זכרי שמישי פעם אמרה לך לכי משם.
חברות!

שלי 9

New member
זו שאלה מאוד מאוד אינדיוידואלית

אבל אם את רוצה בכל זאת, יכולה לזרוק לך מה חשוב לי.. חיבור רגשי ,(אהבה אהבה ועוד אהבה..) התאמה ומשיכה מינית, התאמה אישיותית ציפיות דומות מהחיים, תפיסות ערכיות מהותיות דומות, חברות טובה, זה מה שעולה לי כרגע..

למעלה