שאלה קצת טיפשית...

BabaGee

New member
הפעם צחי, אכזבת אותי קשות !!!

אני חשבתי לתומי שאני יכול לשפוך אצלך את הלב ואת כל התלאות שעוברות עליי ואתה פשוט תקשיב, תתמוך מהצד ותשמור על דיסקרטיות. אבל מה מתברר לי עכשיו...... שאתה פתחת את הפה שלך ועכשיו היא יודעת שאני מספר לאנשים על מה שעובר עליי ! איך אני אחזור עכשיו הבייתה ככה ??? אתה יודע מה מצפה לי ? למישהו יש עיתונים של מיותרים ועבים כדי שלא יהיה לי קר על הספסל בגן הציבורי ?? כי לבית אני לא מתכוון להתקרב ב 72 שעות הקרובות עד יעבור זעם ! תתפללו בשבילי !

1צחי

New member
תרגע

היא יודעת כבר הכל מהרגע שהסכמתה על קיצוץ השיער. אך אם זאת רחמנייה היא שהרי אתה עדיין לא על הספסל בעיר הקפואה.

BabaGee

New member
אם ככה כדאי שאני אתפלל !

יתגדל ויתקדש שמיי נחש...... בעלמא ד'ברא לטאה..... ....... ..... .... .... ואימרו שמן .

BabaGee

New member
כן אבל השאלה היחידה שנשאלת היא ?

אמא מרשה ?

dreaming h

New member
לא לא, טעות בידך שותף יקר,

השאלה היא לא אם אמא מרשה, אלא מה זה משנה אם מתפנה חדר, הרי החדר שפרבר מחפש הוא החדר הימני ממילא, הלא כן?..

אילון פ

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שניסיתי להגיד בקשר לירק, רק שאתה אמרת את זה בשורה ואני חפרתי שלושה עמודים ולך יצא יותר ברור ממני. נו טוב, גרוע בניסוחים.

ברוכה הבאה לפורום

אני הייתי ממליץ לך על חומט כחול לשון (Tiliqua gigas \scincoides intermedia). לטאה יפה מאוד לטעמי ובעלת אופי טוב שניזונה גם ממזון צמחי וגם מבשרי אך לא צריכה לאכול בשר בצורתו המקורית ויכולה לקבל אותו גם בשר הודו טחון. את מוזמנת לעשות חיפוש לגביה באחד ממנועי החיפוש, ברשת קיים חומר רב על גידולה.

ינאי 15

New member
איזה לטאות מיובאות מאוסטרליה?

מלבד החומט לשון כחול. האם גם לטאת האצטרובל מגיעה לארץ או לא? אני מקווה שככה השם שלה, אני לא ממש זוכר. תודה

seattle babe

New member
תודה רבה לכולכם :)

אני אחקור את החרדון המזוקן והחומט כחול הלשון יותר לעומק, נראה מה יצא ;)

למעלה