שאלה קצת טיפשית.

Shaby Sababy

New member
שאלה קצת טיפשית.

קניתי 2 אבנים. אני לא זוכר את השמות שלהם, לא משהו יקר, אחת מביאה מזל והצלחה, ואחת ביטחון עצמי ומגרשת פחדים וחששות. רציתי לדעת, אם האבנים מהסוג הזה (אלה שמוכרים בכל השווקים ב-7 שקך בערך) עובדות, או שסתם לקחו חלוקי נחל ועשו מזה חרטא (היה כתוב לכל אבן שם ומה היא עושה), ואם זה טוב להחזיק 2 אבנים, או שכל איש צריך לבחור רק אבן אחת, ואם אני אבחר 2 אבנים זה רק יבלבל. בתודה, אור.

Ligeiro

New member
הממ...

אני חושב שאנחנו צריכים לדעת על אילו אבנים מדובר, לא? יש לך אפשרות לצרף צילום כלשהו?

Shaby Sababy

New member
המ

זה מהסוג של קוורץ וכאלה (לא קוורץ) אני אנסה לתאר אותם. לאחת יש גוון ירוק כזה, ויש עליה כתב חום גדול, היא חצה שקופה. אמורה להביא ביטחון עצמי, לסלק חששות ופחדים. השניה היא לבנה-ורודה-כתובה כזאת, נראית שבורה מבפנים. היא אמורה להביא הצלחה בקריירה וגם מקור פרנסה או כסף. עזרתי לך? אני חושב שאם תגיד את השם אני אזכר בו.

ToryMaster

New member
כתב חום?

השניה מתאימה לתיאור של הרוז קוורצים שיש לי, אבל אלו לא התכונות שלה. [להבא כשאתה קונה אבנים רצוי שתזכור את השם שלהן כדי שתוכל לבצע עליהן מחקר] אגב, אין שום מניעה שאדם יחזיק מספר אבנים/קריסטלים, לי יש כמות מכובדת מהם, כל אחד משמש למטרה שונה.

Shaby Sababy

New member
תודה.

זה מה שרציתי לדעת יותר מכל.
.

Shaby Sababy

New member
עוד שאלה.

איפה מוצאים את האוונים האלה? בכל נחל? כי הם סוג של חלוקי נחל..

RainBird

New member
בכל העולם יש מחצבים של כאלו. אבל מלטשים אותן לצורה נוחה, וזה נקרא ליטוש: "חלוק נחל."

Shaby Sababy

New member
חלוק נחל זה אבל שאפשר למצוא בנחל

לא? ובכל זאת, לא הבנתי איפה מוצאים את האבנים.

RainBird

New member
נכון, אבל זה שם גם של ליטוש. והאבנים, תלוי באבן. חלק בבורמה או ציילון, חלק ברוסיה או אפריקה. או אפילו בסין. לי יש קערה מלאה באבנים. חלק יקרות וחלק יקרות פחות והן מכל העולם לפי מין האבן. אם תצלם אותם ותשלח לפורום "קריסטלים ואבני חן". בטוחני שיוכלו לומר לך אילו אבנים יש לך. ארדן.

Shaby Sababy

New member
אני אצלם, רק שאולי לא הבנת את השאלה

התכוונתי, שאשמח למצוא אבנים בעצמי. אני רוצה לתת למישהו מיוחד אבן שמצאתי בעצמי. שאלתי אם יש אבנים כאלה אשר נמצאים בכל נחל, ואם אחפש טוב אמצא אותם. תודה.

PurpleFilth

New member
אולי אתה לא הבנת את השאלה.

מה מיוחד באבן? הצבע שלה? המחיר שלה? או אולי העובדה שבחרת אותה במיוחד בשביל אותו מישהו מיוחד? אתה לא באמת מוצא אבנים מיוחדות. הן מוצאות אותך.

Shaby Sababy

New member
בסדר.

אז אין מקום מסויים ששם הם נמצאות? בכל מקרה זה לא איזו אבן יקרה. אבן של 12 שקל :D

PurpleFilth

New member
אחלה.

אבל שעולה 12 שקל נחשבת "יקרה". תאר לך שהיו מציעים לך 12 שקל בשבל סתם חתכת סלע. מה שעושה את האבנים היקרות ליקרות (ולצבעוניות ומגניבות) זה המון המון מינרלים דחוסים אחד בתחת של השני מיליוני שנים. כמו יהלומים. אבנים כאלה לא מסתובבות ברחוב, אתה צריך צי של עבדים שייכרו בשבילך יומם וליל בלי אוכל או שתיה, ואתה חייב להצליף בהם מדי פעם כדי שיחפשו טוב, העבדים העצלנים האלה. מצד שני... אם דברים פשוטים וארציים כמו מינרלים לא מדברים אליך, אתה יכול לקחת כל אבן רגילה ולדחוס אליה את האנרגיות שאתה רוצה.

ToryMaster

New member
נדיר מאוד

אלא אם מדובר באבן שמישהו שמט במקרה, נדיר מאוד למצוא סתם כך מסתובבת אבן או קריסטל שהיית קונה בהרבה כסף בחנות. רובם שוכנים עמוק מתחת לאדמה. אבל שוב באמת, השאלה היא מה עושה את האבן למיוחדת, המבנה החלקיקי שלה או האנרגיות שמטעינים לתוכה? אני הגעתי לתוצאות הכי טובות אי פעם עם אבן שמצאתי על החוף בטורקיה לפני כמה שנים [ונתתי לאמירה
]

ToryMaster

New member
אם זה לא מפיג כאבי גרון ושיעול

זה לא חשוב
שוב\ אני מעריכה שזה נפל למישהו, וגם אם לא, זה נדיר.

Polar Aurora

New member
לא נראה לי שתמצא

בנחל אבן מהסוג שמוכרים בחנויות, אבל זאת יכולה בהחלט להיות אבן עם צורה מיוחדת. חוץ מזה על חוף הים אפשר למצוא שיש בגוונים של וורוד וכתום. אבל זה לא נחשב לקריסטל ולא מוכרים את זה בחנויות, וזה גם לא יפה כמו מה שמוכרים בחנויות (במובן המקובל). אבל אתה כן יכול למצוא צדפות מהממות :)

למעלה