שאלה קצת טיפשית.. שאלה נורא מצחיקה אבל מה מידת הנעליים של כריס?!
D DUDE5 New member 18/3/03 #2 לא יודע... אבל אני יודע שהגובה שלו הוא בסביבות ה- 2.05. הוא היה ענק! אז אני מנחש שמידת הנעליים שלו נעה בין 47-50...
לא יודע... אבל אני יודע שהגובה שלו הוא בסביבות ה- 2.05. הוא היה ענק! אז אני מנחש שמידת הנעליים שלו נעה בין 47-50...
F FrancesFarmer New member 18/3/03 #5 איפה מוצאים בכלל מידע מסוג זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ב ב נ נ י New member 18/3/03 #7 כי בכל... ההופעות רואים אותו בלי נעליים וזה מה זה מצחיק כי הרגל שלו ענקית וליד קורט הוא ניראה ע-נ-ק! אז סתאם רציתי לשאול!!!
כי בכל... ההופעות רואים אותו בלי נעליים וזה מה זה מצחיק כי הרגל שלו ענקית וליד קורט הוא ניראה ע-נ-ק! אז סתאם רציתי לשאול!!!
M made in china New member 19/3/03 #8 כריס מקבל המון פרסום פה בזמן האחרון וזה טוב אין לי שמץ, וזה גם לא הכי מעניין אותי.. אלא אם כן הוא ניגן בבס עם הרגל
כריס מקבל המון פרסום פה בזמן האחרון וזה טוב אין לי שמץ, וזה גם לא הכי מעניין אותי.. אלא אם כן הוא ניגן בבס עם הרגל
נ נקודה בחלל New member 19/3/03 #10 עוד נושא מאוד חשוב וחיוני ) אבל לא ידעתי שהוא כזה ענק ... נחמד למדי