שאלה קצת הזויה

crazyworld

New member
שאלה קצת הזויה

בוקר טוב...
עקב בעיה אורולוגית מסויימת הופניתי לבצע בדיקת זרע...
סתם משהו שצץ לי בראש פתאום.. אין מצב שיכולים לעשות עם הזרע שלי איזשהו שימוש אחר פרט לבדיקה שלו אליה נשלחתי מלכתכילה, נכון?
תודה ושיהיה אחלה יום...

זכיר

New member
בטח שיש מצב

אבל למה שמישהו יתעניין בחומר חסר שם בצנצנת במעבדה עד כדי כך שהוא ימעל בתפקידו ויקח אותו? הרי אין באמת מחסור ברחוב בחומרי רבייה של גברים.

crazyworld

New member
לא הבנתי

שומרים את הזרע במעבדה גם אחרי שמחזירים לי תשובה? למה בעצם?
והכוונה שלי הייתה אם יכולים להשתמש ללא ידיעתי או אישורי בחומר לתרומת זרע...
תודה...

זכיר

New member
אני דווקא הבנתי מצויין

וסליחה על הבוטות, אבל למה לעזאזל שמישהו יתעניין בזרע שלך למטרות הרבעה? מה מיוחד בו? הוא זורח בחושך? יש לו ריח של סיגליות? הוא שווה את משקלו בזהב? בכסף? מה העניינים איתך?

מתי שמעת בפעם האחרונה על בחורות שהגיעו להחלטה מודעת של אמהות חד הורית והמחשבה השניה שלהם הייתה משהו בסגנון "איזה מזל שאני מכירה את נועה הלבורנטית במעבדה הפתולוגית של איכילוב, יש לה שמה ממש המון צנצנות מלאות זרע. רק לבוא ולבחור. היא אפילו תוכל לזרוק לי איזה טיפ לגבי איזה צנצנות כבר נבדקו במעבדה וכנראה שהן לא מכילות זיהומים או כמות גדולה מדי של מתכות כבדות"

crazyworld

New member
אוקיי

כולה שאלתי שאלה אתה לא חייב לענות בעצבים, כן?

זכיר

New member
בבוטות, לא בעצבים

דווקא לא הפסקתי לחייך בזמן שכתבתי את התגובה. החשש שלך מובן, אבל כשבוחנים אותו בהיגיון, אז קשה עד בלתי אפשרי להצדיק אותו. המרחק בין המציאות לחשש שלך העלה חיוך על פני. סליחה.

קח אותי בקלות, אולי יום אחד הזרע שלך ימצא את מקומו בשיתוף מלא עם העלמה שתקלוט אותו. כשתרגישו מוכנים או אולי שעה אחת קודם :)

למעלה