שאלה קצת הזויה אבל ...

MegaMan

New member
שאלה קצת הזויה אבל ...

עוד שעה הכלב שלי הולך להיות מורדם (או יותר נכון למות ) ,הסיבות לא חשובות אפילו שעצוב לי הוא אמור למות ככה מאשר לחכות עוד זמן ולסבול (הוא סובל ובגלל זה החלטנו להרדים אותו לטובתו ,הוא כבר בקושי חי אפשר להגיד ) אני רוצה לדעת איך אוכל לתקשר איתו ,בעבר שמעתי קולות והייתה תקופה שדברים מוזרים פשוט קרו לי בקצב מדהים ,אמרתי לעצמי שכל זה לא קיים וניסיתי להדחיק את זה ,ומאז כל הדברים שהיו נעלמו . השאלה שלי איך אפשר לתקשר איתו ?אני יודע שאפשר מתוך שינה ומתוך חלום ,אני אנסה את זה אבל יש עוד דרכים ?

עם חיות זה די בעיה...

ראשית, הרשה לי לברך אותך על האומץ שלך לעשות דבר כזה, זה בעיניי מעשה מאוד מאוד אמיץ. לעניין, חיות אינן מדברות, ולכן אי אפשר לתקשר איתן לא בסיאנסים ולא במדיטציות, וגם לא נראה לי שאפשר לתקשר איתן בכלל... אבל אל תסתמך על התשובה שלי! ואם יקרו, ואני די בטוח שיקרו אם הכלב שלך היה מאוד מאוד קרוב אליך, דברים מוזרים בבית כמו קולות מוזרים או דברים שהיו שייכים לכלב יזוזו ללא שום מגע או מקרה, אז תדע שהכלב שלך נמצא שם.

smallnig

New member
גם רוחות של בני אדם לא יכולות לדבר

זה לא מונע לתקשר איתן, כי דיבור זו רק אחת מ100 דרכים לתקשור.

smallnig

New member
אה ושכחתי לרשום שתקשור עם חיות

בלתי אפשרי, כי ה"נשמה" של החיות בנויה בצורה שונה.

l S A A K

New member
חיות מתות מתקשרות אתנו

בדיוק באותו האופן בו מתקשרים אתנו בני אדם שמתו. בשני המקרים אין שום תקשורת. זה בדיוק אותו אופן תקשורת

MegaMan

New member
כן אבל עדיין לא עניתם על השאלה שלי.

אני יודע שאפשר לתקשר עם רוח של חיה ,השאלה איך ?

MegaMan

New member
מצטער להיתנהג באנוכיות

אבל אמרו לך פעמיים ,זה רק אתה ומתן ,ואישית אני אסתפק רק בתשובה של אחת מהמנהלות כי לדעתי נכון לעכשיו הן היחידות שיתנו שיפוט טוב ודעה נכונה.

l S A A K

New member
נראה שלא קראת את דברי.

התקשורת עם רוחות אדם זהה בדיוק נמרץ לתקשורת עם רוחות חיות - שתיהן אינן קימות. ה- psychics רק טוענים שניתן לתקשר. אז הם טוענים !! עולה לטעון ?

l S A A K

New member
איך אמורים להוכיח לי כי קימת

תקשורת ? האם אני אמור לקבל טענות, אשר אין דרך לאמתן, מפי psychic כלשהו, בנוגע לחווית התקשרות עם אדם או חיה, רק משום שהוא משמיע אותן ?

איתן134

New member
ברור שאפשר לתקשר עם חיות

בעיקר חיות אהובות. זה בכלל לא בעיה. פשוט צריך לדעת לעשות את זה. אפשר לתקשר עם כל דבר שניתן לכנותו בשם בעזרת לוח זימון, זה כולל אנשים וחיות מתים וחיים, צמחים, דוממים, חלקי אישיות וכן הלאה. כמובן שאפשר גם לתקשר בתקשור ישיר, (הכלה או זימון), אבל זה יותר קל אחרי התנסות בלוח זימון. כל מי שבא ואומר שלחיות יש נשמה מסוג אחר, רואה וצודק במישור המציאות שלו, אבל זה לא אומר כלום בקיום עצמו שמורכב מאין סוף מישורי מציאות חופפים, מקבילים, חותכים, מתפתלים וכן הלאה. אם יש לך יכולת תקשור, פשוט תנסה :) אם זה לא יצליח, או שאתה מעוניין בתקשור מבחוץ, כתוב לי ונראה איך מחברים ביניכם.

l S A A K

New member
>זה כולל אנשים וחיות מתים וחיים,

צמחים, דוממים< דוממים ? יופי, אני מעונין לתקשר עם אבן הראשה (האבן העליונה ביותר, ה- keystone) של הפירמידה של Khufu הנה כתבתי לך. הראה נא לי איך מחברים בינינו

איתן134

New member
התקשרות לאבן הראשה של ח'ופו

--התכוונתי לכתוב משהו פשוט, אבל מכיוון שאני לא מכיר אותך ואת יכולותך, אני אתן את דרישות הבסיס לתקשור בכלל, ולתקשורת-- קודם כל, כמו שציינתי קודם אתה צריך להיות רגיש לזה. אם תיקח עיוור, תעמיד אותו כשפניו אל המערב ותבקש ממנו לתאר שקיעת שמש, התוצאות יהיו פחות מדוייקות מאלה שתשיג עם אדם רואה. האם אתה רגיש לתקשור? רגישות לתקשור אינה קשורה לחיים ולמוות. האם אתה מסוגל לחוש אמפתית את מה שאדם חי שעומד מולך אומר לך? זו רמת התקשור הבסיסית למי שאינו חרש. רוב האנשים היום לצערי לא מסוגלים. למעשה זה נקרא "להקשיב". האם אתה מסוגל להקשיב לעומד ממולך ולקלוט את מה שהוא מנסה להגיד? או שמא אתה פשוט מנצל את הזמן שהאחר מדבר כדי להקשיב לעצמך ולחזור באזני עצמך על הטיעון שלך? אם אתה אכן מסוגל להקשיב לאחר, לקלוט את תפיסת עולמו, ולחזור על הדברים שהוא אמר בלי לשנות אותם ע"י המחשבות שלך, אתה אכן יכול לתקשר עם אנשים חיים (תאמין לי, יש אנשים שאפילו לדבר ולקלוט מה אחרים מדברים זה בלתי אפשרי עבורם). השלב השני הוא להפעיל את הקשב על סביבתך. דע שלמרות תחושת העליונות והשלמות האנושית שאתה מרגיש, אתה מודע רק לחלק קטן ממה שחושיך אומרים לך, ואלה מודעים רק לחלק קטן ממה שקורה באמת. נסה לקלוט משהו מעבר לדברים שהדיבור הפנימי שלך מציין בפניך. יש עוד שלבים ודרגות יכולת תקשור, אבל אם אתה מסוגלך לקרוא ולהבין, בלי שהדיבור הפנימי הנאבק בך יסיח את דעתך, הרי שהבנת את כוונתי. אם אתה יכול לדבר עם הקיסטון אני לא יודע, תנסה. אני רק שולח גישוש אליה, מכיוון שתיקשור מלא רק כדי להוכיח נקודה הוא יעיל רק אם גם אתה תהיה לידי ותראה את זה נעשה, אבל מגישוש מהיר אני אומר לך שזה אובייקט תקשור פיצוץ, התכונות האבניות שבו מטושטשות ע"י כוח עוטף שנקרא "מעניק חיים" לא רק לאבן עצמה אלא לארבעת הפאות המשולשות. היא אומרת שמטרות צדדיות רבות לה אבל מטרה ראשית אחת שאותה היא מלאה לפני עידנים לזרוק את פרורי הישות למקומם הראוי מעבר לצעיפי המים השחורים של הלילה.

l S A A K

New member
>התכונות האבניות שבו מטושטשות

ע"י כוח עוטף שנקרא "מעניק חיים" לא רק לאבן עצמה אלא לארבעת הפאות המשולשות. היא אומרת שמטרות צדדיות רבות לה אבל מטרה ראשית אחת שאותה היא מלאה לפני עידנים לזרוק את פרורי הישות למקומם הראוי מעבר לצעיפי המים השחורים של הלילה< ???? זה נשמע לי כמו NAC (ר"ת New-Age Crap, או בעברית צחה "חרא של העידן החדש"), לא ?

איתן134

New member
הכל תלוי באובייקט

ביקשת אבן שבמשך אלפי שנים (הרבה לפני הניו אייג', אפשר לומר שמאז האולד אייג') הייתה נקודת פרסוניפיקציה לתכונות מיסטיות בעיני מליוני בני אדם. האבן עצמה נושאת עליה שכבות אדירות של משמעויות. אם היית שואל על אבן צור בשדה הייתה כמובן תשובה יותר אבנית. בתקשורי אבנים ואדמה שערכתי (כמובן עם אבנים הרבה פחות משמעותיות), באמת התקבלו תשובות "אבניות". כמובן שהרבה גם תלוי במה שואלים. שאלות כמו "מה את מרגישה עכשיו" מקבלות תשובות סתומות ו"אבניות" יותר משאלות כמו "איפה מרכז העצמיות שלך ואיך הוא נתפס בעינייך". תקשור איכותי מביא את המשמעויות לידיעת המתקשר בצורה ובשפה המובנת לו, אחרת אין בזה טעם. לעיתים נדירות יש לאבן משהו חשוב להגיד לבני אדם מעצמה. לרוב המנוע לתקשור הוא ניסיון של האדם להבין את האבן, ללמוד ממנה. למעשה, המטרה שלי בכל עניין התקשור הוא ללמוד ולהבין את היקום הרב ממדי שסביבי, ואת מקומי האישי בתוכו. רוב השאלות שאני שואל באופן פרטי נוגעות לאספקטים של אובייקט התקשור בהקשר הזה. עכשיו, להגדרת הניו-אייג'. מבחינתי הניו-אייג' הוא התרבות הצרכנית שהתפתחה במערב=צפון ארה"ב סביב מיסטיקה של תרבויות עבר, במיוחד בהקשרים הנשיים שלו. אם אתה כולל בזה גם את המיסטיקה של התרבויות האלה עצמן, (לא רק את המיסחור שלהן), אז זה באמת קצת ניו-אייג'י. היות ואני לא מליונר משווק מיסטיקה, אני לא עורך מפגשי חיקוי לכנסים דתיים של עובדי אלילים וכל הדברים האלה, אלא רק מנסה (לטעמי בהצלחה מרובה) למצוא מקום אמיתי לדברים שאני חש ולא מוצא להם הסבר במוסכמות התרבותיות של הסביבה שלי, וללטש יכולות שיאפשרו לי לנצל את הדברים האלה לגדילתי האישית, אני חושב שבסך הכל תשובתי לשאלתך היא "לא".

l S A A K

New member
אני ממש מקנא בך על יכלתך

לקשקש רהוטות, בשטף, ללא אתנחתא, בלא מצמוץ, בג'יבריש נומנקלאטורי זה של החרא של העידן החדש כמה שנים אתה מתאמן בקשקוש זה ?

l S A A K

New member
נו, קדימה, טענותיכם אינן

אלא "חוויות אישיות", אשר אין דרך לאמתן, אם כי נוסחת החומר שאתם נוהגים לעשן עשויה להיות שווה הון מעשיותיכם אינן ניתנות לאמות יותר ממעשיות החיטים הנוכלים ב"בגדי המלך החדשים"

למעלה