שאלה קצת דחופה...

שאלה קצת דחופה...

גפן שלנו בת 4 שבועות היום (איך הזמן עובר מהר ) ניזונה מהנקה מלאה. מגיל 4 ימים לערך היא מקיאה בערך פעם ביום בצורה קשתית. (בערך- כי יש ימי חסד בלי הקאות, בכל מקרה זה לא גלש ליותר מפעם ביום) היינו אצל רופאת ילדים שהרגיעה (כי היא עולה יפה במשקל) וגם אסתר הרגיעה אותי שככל הנראה מדובר בזרימה מהירה של חלב או באכילת יתר שלה. בכל מקרה- מה שדחוף לי: היום אחרי ההקאה שלה (לדעתי היא פשוט אוכלת הרבה מעבר לקיבולת שלה ) היא לקחה מוצץ לראשונה בחייה. עברו כבר קצת יותר משעתיים מההקאה (להערכתי היא הקיאה את רוב הארוחה) והיא עדיין עם מוצץ (ושינה של שעתיים כמעט) אם היא תהיה רעבה- המוצץ יכול להפריע למנגנון הרעב וחלילה היא יכולה לדלג על ארוחה? מפחיד אותי. אני אמא הסטרית, נכון?

YOu are not hysterical, you are

wonderful!! Don't worry. when Gefen is ready to eat, the plastic will not satisfy her and she will let you know. at this point when the breastfeeding is going well, a motsets should not cause any problems. It sounds like you are doing great and you really can relax and stop worrying!!​

גרגרי

New member
לא הסטרית פשוט חדשה בעסק

אנחנו לא נולדות אמהות נכון?! בכל מקרה חמודה, תינוק רעב לא יישן בשום פנים ואופן מנגנון ההישרדות הוא חזק מאוד והוא יעיר אותם גם מהשינה העמוקה ביותר. נראה לך שהיא פראיירית להסתפק במוצץ כשהיא רעבה? מה שכן ייתכן שהמוצץ מספק אצלה את צורך המציצה, שהוא שוב, מטעמים הישרדותיים מאוד מאוד מאוד חזק בגיל הזה ומאפשר לה להיות שלווה יותר כל עוד היא לא רעבה. אז כל עוד היא מסופקת, תהני ותנוחי...

למעלה