שאלה ..קצת דחופה

בננה42

New member
שאלה ..קצת דחופה

אני צריכה נעליים לשמלה בצבע שמנת (מבד שיפון) זה מסיבת אירוסים שלי שממש תהיה בקרוב ואני פשוט לא מוצאת נעליים...הרוב מגפיים שממש לצערי לא מתאימים. אני חשבתי על נעליים בורוד עתיק ניוד, או אפור עכבר כזה לא יודעת להסביר כסוף אבל לא מבריק שמנת עדיפות אחרונה, כי אני רוצה לשבור קצת את הצבע אבל אין נעלי ערב בשום מקום שאני הולכת לפחות ברשתות הרוב מגפיים ונעליים סגורות כמעט לגמרי והפתוחות חום ,כאמל וזה לא מתאים לצערי ואני רוצה עקב שאני לא יצא נכה בסוף הערב.. והרוב עקבי סיכה מטורפים פשוט אני לא ישרוד . אני ממש ישמח להמלצות מאחר ומחר אני בחופש ואני רוצה לסיים עם זה, אז בנות מישהי מכירה חנויות באיזור המרכז (עדיפות רמת גן,ת"א ראשון לציון ) תודה למי שערה ותוכל לעזור
.

m i c h m i c h

New member
תשמעי...

בעיקרון הייתי שולחת אותך לרחוב ביאליק ברמת גן, יש שם כ20 חנויות נעליים מכ להסוגים והצבעים. מצד שני קניות ברחוב במזג אויר כזה? אין לי רעיון אחר. אגב עם צבע שמנת גם חום לא כהה יכול להיות יפה וכאלו יש מלא.

בננה42

New member
תודה על התגובה

אין הרבה ברירה וממלא נהיה ברמת גן לאסוף משהו....ננסה מה יש להפסיד אני יודעת שזה סיוטאבל הרבה ברירה אין. השאלה אם יש תקוןה בכלל למצוא נעל כזאת או שסתם חלום שלי.

בננה42

New member
../images/Emo140.gifחזרתי להגיד תודה רבה למישמיש

היום סוף סוף מצאנו זמן ונסענו לחנות של שלומית אופיר , חנות מדהימה דברים מהממים אם היה עוד קצת זמן הייתי נראה לי יוצאת בנזק חחחח... וקנינו את הנעליים בדיוק מה שחיפשתי משהו שישבור את השמנת ויהפוך את השימלה למשהו אחר ( קניתי את הנעליים בתמונה 5) הן הרבה יותר בהירות מהתמונה אפור יותר בהיר מהממות פשוט . http://www.facebook.com/photo.php?f...7905.375310944912&pid=7203152&id=375310944912

niya

New member
אבל מה את עושה ערה בשעה הזאת../images/Emo12.gif

שיחקת אותה עם העזרה

m i c h m i c h

New member
לא אמרנו שתמיד מישהי ערה בפורום?!

איך אחרת שאלות כאלו יקבלו תשובה בזמן. וברצינות , משמרת ליל, אלא מה?

למעלה