שאלה קצת דחופה לדר'

y0sef

New member
שאלה קצת דחופה לדר'

קודם כל שלום, ועכשיו כבר יומיים אני שם לב שלכלב שלי יוצאת מין הפרשה מהעין, ניגבתי את זה וזהו. היום בבוקר שמתי לב שהעין נפוחה ואף סגורה קצת מהנפיחות ויש הפרשה מסביב. לצין שאף פעם לכלב לא הילתה דלקת עניים או משהו כזה(בן 3) . מה לעשות? האם מספיק לשים משחת עניין וזה אמור לעבור? האם צריך שוטרינר יראה את זה? אשמח להכוונה. תודה מראש.

WTR

New member
אני מניחה שייקח מעט זמן עד שתקבל

תשובה.. למה לא פשוט להרים טלפון לויטרינר אם זה נראה לך דחוף?

y0sef

New member
אני לא..

אני לא יודע עד כמה זה ניראה לי דחוף.. כמו שאמרתי אף פעם לא היתה לו דלקת או משהו כזה בעין ככה שאני לא יודע אם הדבר הוא דחוף או משהו שאמור לעבור אחרי יומיים... ואני לא מרים טלפון לוטרינר שלי כי התשובה שלו תיהיה תגיע לפה צריך לבדוק את זה.. כמוש הוא אומר על כל דבר אפילו אם זה הכי שטות... בגלל זה אני קודם שואל פה.

מקרה עין

בהחלט יש ללכת לוטרינר. אם לא עשית את זה עד עכשיו, לך אפילו עכשיו. העיניים הן איבר רגיש במיוחד, ולכן לא הייתי משתהה עם טיפול. בכלב בגיל הזה, דלקת רק בעין אחת יכולה לרמז על טראומה לעין. שני הדברים הסבירים ביותר הם שריטה של הקרנית מחתול, או גוף זר (לרוב עשבים) שחדר לעין וגורם לגירוי. בשני המקרים נגרם נזק לקרנית, ואם הדלקת מחמירה יתכן נזק בלתי הפיך לעין. יש לגשת לוטרינר ולשלול את שתי האפשרויות הללו ואז לקבוע טיפול.

למעלה