שאלה קצת גדולה

mps123

New member
שאלה קצת גדולה

היי, רציתי לדעת האם יש מדינות ותחומים שבהם קל יותר למצוא עבודה ביבשת לדוברי אנגלית ולא שפה של אחת ממדינות היבשת. יש לי דרכון גרמני, כך שפרוצדורות הויזה\רישיונות נפתרו. תודה רבה

Shuye

New member
היי

אני בדיוק באותו מצב כמוך, מה"מחקר" שעשיתי כמעט בכל מקום תתקל בקשיי שפה (חוץ מבריטניה). וזה לא שאנשים לא יודעים אנגלית, אנגלית בחלקים מסויימים באירופה מדוברת בצורה מאוד רחבה אבל גם בארץ, לכן גם למהגרים פה קשה למצוא עבודה "ישראלית". יש לך מקצוע? אם כן - הוא קשור להיי טק? אם כן - הסיכויים מאוד גבוהים למצוא עבודה דרך חברות בינלאומיות שמגייסות דוברי אנגלית לכל מיני מדינות באירופה. אם אתה חסר מקצוע כמוני, צריך יותר לחפור ולהתעמק. בגדול, אני לא חושב שיש מקומות יותר "קלים" למציאת עבודה באנגלית. אבל יכול להיות גם באותה מידה שאני טועה. בהצלחה, ומזל טוב.

אורןאדם

New member
עבודה עם תיירים

אם אתה מעוניין בעבודה עם תיירים אני חושב שתוכל לנסות בתחום הזה כגון במלון שבאים אליו תיירים מארה"ב קנדה בריטניה וכו', וגם שאר האורחים בדרך כלל מדברים אנגלית כלשהי.

TrigATUSA

New member
קשה לי לדמיין מלון שישכור מישהו שאינו מדבר

את השפה המקומית

לא ראית אף פעם Fawlty?

I know nothing, I'm from Barcelona וברצינות - ברוב המדינות (אם לא בכולן) תיירות היא קודם כל תיירות מקומית (של אנשים מאותה מדינה או אותו חוג תרבותי שמבקרים במקום), והשפה שצריך לדעת היא קודם כל השפה של מרבית התיירים.

TrigATUSA

New member
מה, הוא היה ספרדי?

רק אתמול בערב אמרתי לקולגה שמנואל היה פורטוגזי!

TrigATUSA

New member
ואתמול ראיינו את ג'ון קליז על הסדרה

והוא סיפר שרשת אמריקאית רצתה לעשות גרסה אמריקאית לסדרה, אבל אז הם החליטו להוריד את הדמות של בזיל. גאוני!

jonbaum

New member
השחקן הוא דווקא אנגלי

ושמו Anderw Sachs והוא היה זה שמצא את עצמו באמצע השערוריה עם Jonathan Ross ו-Russell Brand שעבדו ב-BBC. הם התקשרו לבית של אנדרו וענתה המזכירה האלקטרונית. האדון בראנד השאיר הודעה ארוכה על המזכירה שבה אמר בין היתר שהוא זיין את הנכדה של אנדרו.

jonbaum

New member
אכן. ומתברר שהוא בכלל יליד גרמניה

שהגיע לאנגליה בגיל 8. אגב, מהכתבה עליו בויקיפדיה עושה רושם שהאבא שלו היה יהודי והאמא שלו לא.

למעלה