שאלה קצת ב

שאלה קצת ב../images/Emo32.gif

מישהו יכול להגיד לי האם החנות "קצת אחרת" פתוחה בשבת, ושוב להזכיר לי, מה הכתובת שלה בעצם? ודרך אגב, אתמול הייתה הופעה של Bluesic, שעשו קאוורים ללהקות הרוק ה"כבד" של הש70 (חוץ מthe final countdown, שלא ממש הבנתי את הקשר שלו לשאר) והיה ממש מצויין. הגיטריסט ניגן בלקמור, פייג´ וגילמור, מבלי לפספס ולו תו אחד, והוא עשה את זה מצויין.

gilgamesh

New member
דיזנגוף 93

בערך באמצע הדרך בין הכיכר לסטימצקי,ולמיטב ידיעתי החנות אינה פתוחה בשבת

gilgamesh

New member
ראו מקרה יקי

גם לי משום מה נמחק הכרטיס ואינני זוכר את הסיסמה/כינוי, אבל אני ידוע יותר בתור הרולד החביתי(או אסף), את gilgamesh קניתי ביום השחרור מצה"ל ולכן יש לי אמפתיה מיוחדת אליו, מעבר לזה ,מדובר באלבום ג´אז כמעט קלאסי,עם איזכורים די מינוריים לפרוג, דבר שלא גורע מערכו כמובן.

zambush

New member
לי קרה מקרה הפוך ../images/Emo73.gif

יצרתי יוזר חדש (zed3) ושכחתי לגמרי מהקודם (zambush), ואחרי שנמאס לי מהחדש רציתי ליצור עוד אחד, ומיד עלה לי הרעיון zambush שזוהי מילה המלווה אותי מהילדות. אז ניסיתי ליצור את zambush מחדש, וכמובן שלא יכולתי... אז תפסתי את עצמי וחשבתי "רגע מי עוד יקרא לעצמו zambush, הרי אף אחד לא מכיר את המילה הזאת". אז ישבתי במשך רבע שעה כדי לנסות ולשחזר את הסיסמה הקודמת, ובהצלחה
. סתם שתדעו, זה קורה לכולם...

ובכן

"והיה ממש מצויין. הגיטריסט ניגן בלקמור, פייג´ וגילמור, מבלי לפספס ולו תו אחד, והוא עשה את זה מצויין." כלומר, היה טוב. Deep purple - black night, highway star, child in time, when a blind man cries, speed king led zepplin - since I´ve been lovin you, dazed and confused ועוד משהו עשו גם את the final countdown של Europe I´m still loving you של Scorpions היה גם קצת Uriah heep וthe who אם אינני טועה, אבל אני לא מכיר מספיק בשביל לקבוע בוודאות.

Katarzis

New member
הייתי חייב להיכנס

ולהגיד תודה על המילים הטובות. אני מקווה לראות עוד נציגים מהפורום בהופעות הבאות שלנו!

למעלה