שאלה קצת אישית

o c e a n

New member
שאלה קצת אישית

מצבי הנפשי לא מזהיר אך גם כך מצבי הכלכלי איפה אפשר לקבל עזרה מקצועית (ואיכותית) במחירים נוחים לכל איש?

poldi

New member
תשובה

אפשר לנסות דרך קופת חולים. לבקש הפניה לטיפול פסיכולוגי. התשלום סימלי או מסובסד.

o c e a n

New member
../images/Emo51.gifזה לא כל כך

בדקתי דרך קופת חולים אמנם זה באמת זול יחסית (160 שקל לטיפול) אבל זה מוגבל למספר טיפולים בשנה וזה לא אופציה אולטימטיבית בשבילי אבל תודה בכל אופן

nutmeg

New member
ההגבלה למספר טיפולים

בשנה בדרך כלל 'מכסה' כמעט שנה שלמה. אפשר להשיג הרבה בשנה של טיפול אם עושים קצת עבודה-עצמית לפני, ורושמים את הבעיות עליהן רוצים לעבוד. כשלך יהיה יותר ברור לשם מה את הולרת ומה ברצונך להשיג, הטיפול יהיה יותר יעיל ויכול להסתיים בשנה, או לפחות להשיג התקדמות.

o c e a n

New member
לפי מה שאני

בדקתי זה לא מכסה שנה, בכל מקרה זה לא משנה אני יודעת מה הבעיות עליהן אני רוצה לעבוד זה לא עוזר יש הרבה מעבר לזה

nutmeg

New member
כנראה תלוי באיזו קופה מדובר

הסתכלתי בכללית שדרך הביטוח המושלם שלהם ניתן לקבל 30 טיפולים בשנה במחיר של 160 שח' ולא יותר מ-60 טיפולים בכל תקופת החברות. מניסיוני, 30 טיפולים בשנה מכסים שנה שלמה של טיפולים אחת לשבוע בהנחה שיהיו חופשים ביטולים וכו'. מתוך 54 שבועות בשנה מקבלים 30 - שזה סביר. בכלל, להערכתי הגישה שלך מעט נוקשה. מצד אחד את רוצה טיפולים מסובסדים, אבל אלו המסובסדים מראש נראים לך כלא מספיקים. כלומר את מבטלת את מה שיש בטענה שאינו מספיק אבל מוכנה להישאר בלי כלום? המציאות היא 30 פגישות בשנה ב- 160 ש"ח. התחילי לפחות וראי לאן זה מוביל אותך. נסי לשמור על מטרות הטיפול ממוקדות ותווכחי שאפשר להספיק הרבה בשנה - שנתיים.

גרא.

New member
ocean,בנוסף למה שהוצע לך,כדאי לך

לבדוק את האפשרות לקבל טיפול בקליניקות שליד הפקולטות לפסיכולוגיה באוניברסיטאות.במדה ואת עומדת בקריטריונים, המזכים לקבלת הטיפול,למיטב ידיעתי, עלות הטיפול נמוכה מאד, אם בכלל. כשמטפלים הם סטודנטים במסגרת הפרקטיקום שלהם, כלומר ההתמחות.הטיפול נעשה בפיקוח צמוד של פסיכולוגים קליניים מומחים, והוא אינו פחות טוב מכל טיפול שעולה כסף רב.

למעלה