שאלה קצרה:

• פותח הנושא merde
  • פורסם בתאריך

merde

New member
שאלה קצרה:

למה אסור להניח מחשבים ניידים על משטחים שאינם ישרים?

merde

New member
הא!

זה הכל? :) ואני פחדתי שיש סיבה קונקרטית. פשוט אני נוהג להתרכבל איתו במיטה בלילות בודדים, וכמעט תמיד הוא לא מאוזן.

Dark Sirius

New member
תשמע,

אם אתה נוהג להתכרבל עם לפטופ אז מצבך רע
. ועכשיו ברצינות, לדעתי אין איסור כזה, הלפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה על שולחן ככה שהוא באלכסון בגלל מבנה התחנת עגינה.

merde

New member
אל דאגה, אני כמעט תמיד משתמש בהגנה

:) באמת? ובכן, אני חדש בכל נושא המחשבים הנישאים, ובעליו הגאה של אספייר 5000, וכשרפרפתי בחוברת שלו ביום משועמם וסגרירי נתקלתי באיסור הזה. לרוב אני לא נוהג לשאול שאלות כאלו, אבל, לאחר שישבתי וחשבתי, לא הצלחתי למצוא סיבה אחת הגיונית למה לא להניח אותו על משטחים לא מאוזנים. ולכן נאלצתי לפנות לפורום. מוזר, אף פעם לא חשבתי בכלל על האפשרות שהוא עלול ליפול.

Thotwo

New member
גם אני.

אין בזה שום נזק וזה אפילו חביב בצורה מופלאה.

יאיר B

New member
שים לב לא לכסות את פתחי האוורור

עם הכפלים של הסדינים, השמיכה או הכרית. זה חשוב כדי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי (מאוד לא בריא לו).

יאיר B

New member
וזו עוד סיבה למה כדאי לשמור עליהם

פתוחים
(השאלה מה תעשה בקיץ
)

merde

New member
כמו כן,אשמח לקבל חוות דעת על המחשב:

AMD TURION 64 NL-30 processor (1 MB L2 cache, 1.6ghz) L1: Data cache 64, code cache 64. L2: advanced transfer cache 1024kb motherboard: lugano M RAM - current: 1024mb ddram, maximum: 4096mb, supported maximum: 8192mb video: sis m760gx 128 audio: realtek ac'97 hd: wd600ue-22hcto 60g, 5400 screen: wxga acer crytal brite tft lcd 15.4 802.11 b/g wireless lan dvd/cdrw combo touchpad + 4 wheel joystick 3usb אני חושב שיש פה את כל הפרטים.. מה דעתכם?

merde

New member
הא כן,

כמו שאמרתי מדובר בACER Aspire 5002WLCi משקל: 2.8 קילו

יאיר B

New member
עושה רושם של מחשב מצויין.

רק הכרטיס מסך מוזר לי קצת. לא ממש מכיר אותם. הזיכרון עצמאי? ניסית להריץ עליו משחקים וכאלה? אם כן - איך הוא מתמודד עם גרפיקה?

merde

New member
זו הבעיה היחידה:

לצערי לא חקרתי לעומק את כרטיס המסך לפני כן ואני לא מבין גדול בכרטיסי SiS, על אף שאני לא בטוח שמדובר בזכרון עצמאי. זה הקיצור אל המוצר. בקשר לשאלתך, הרצתי עליו מגוון משחקים - לדוגמא, NFS UG 1, שפעל מעולה עד גבול מסויים - כמובן לא תחרות לATI\NVDIA, פרט למספר אי התאמות שקרו בעקבות התקנת דרייבר 32 ביט על מערכת 64 ביט. לעומת זאת, כשהתקנתי את NFS MW המשחק עבד על הפנים, ממש על הפנים. לצערי אני לא יודע אם מדובר בבעיה שנבעה מהגירסה, או כתוצאה מחולשה של כרטיס המסך או מכל סיבה אחרת, ומאז לא יצא לי לבחון משחקים אחרים. המחיר אגב, היה 4000 שקל בערך.

merde

New member
הממ..

מצאתי שם הרבה דברים מעניינים על הכרטיס, אבל עדיין לא שום דבר שאומר אם זכרון הוידאו עצמאי או לא, אבל, לאחר מחקר קצר, בדקתי בביוס וראיתי אפשרות שינוי הזכרון מ128 ל- 64\32. בכל זאת, שאר הפרטים שם על הכרטיס דיי מעניינים.

למעלה