שאלה קצרה

Liricooli

New member
שאלה קצרה

שלום, יש לכם אחלה של פורום ואני קורא לעיתים קרובות. יש לי שאלה קצרה- בדקתי וראיתי שבקלאב מד בטורקיה ויוון ניתן להשכיר לייזרים וקטמאראן, האם אפשר לקחת את הסירות לבד, או שחייבים להיות עם מדריך או משהו דומה? לירי

../images/Emo128.gifאפשרי

אפשרי לקחת לבד בתנאי שאתה יודע לשוט. אם לא: בתנאי שתנאי הים קלים ביותר-נסה את הלייזר. קאטמרן היא רדיקלית מידי תהנה

Liricooli

New member
לשוט אני יודע יחסית טוב-

ואני מכיר את הכלים. אני בצופי ים, ויצא לי להפליג פעמים יחסית רבות על לייזר, ופעמים מעטות יותר על קאטמרן. אבי יודע גם לשוט, והתכנון הוא לצאת איתו על קטאמרן כשיתחשק לו, וכשארצה אצא לבד על לייזר. הבעיה היחידה היא הרוחות החזקות ששוררות בטורקיה יון והאיים שם. תודה רבה בכלמקרה- לירי.

../images/Emo41.gifלא תמיד

הרוחות בתורכיה ויוון חזקות. אפשר לומר גם כי חלק גדול מהזמן אין רוח. ציין בבקשה מיקום מדוייק של המועדונים,ובנוסף זמן נסיעה משוער,ואבדוק מהי הרוח המקומית

Liricooli

New member
הנה הלינק

http://www.clubmed.com/cgi-bin/clubmed55/Ratio/Map/RATIO_region.jsp?BV_SessionID=@@@@0798107126.1053068482@@@@&BV_EngineID=ccddadcifmlgmhkcflgcefkdffhdfhg.0&zone=EUROPE_999 אם הלינק לא עובד- כנס לקלאב מד.קום, אח"כ search by region, אח"כ europe, ואחר תסתכל על יוון ותורכיה.. (אם צריך מפה בקנה-מידה) קטן יותר, תבקש- אסדר גם את זה. תודה רבה בכלמקרה- לירי

אדם99

New member
לייזר הם נותנים לבד אם אתה אומר

שאתה יודע להשיט סירה (הם בודקים אותך בזמן שאתה יוצא), סירה ליותר אנשים הם מוציאים רק עם ליווי שלהם (כך לפחות היה באילת)

Liricooli

New member
תודה

אבל בקטאמרן הצוות הוא של שני אנשים- כלומר אני ועוד מישהו שלהם? ונקווה שביוון\טורקיה זה יהיה אחרת.. לירי

amng

New member
קטמראן אפשר גם לבד לבד לא צריך

בן זוג ,כמובן אם יודעים, בקש מהמדריך להשקיף עליך מהחוף אם אתה לבד כך שאם קורה משהו הם יבואו לעזרתך חוץ מזה שהים במועדון מלא במשיטים ותמיד יבוא מישהו לעזרתך אם תסתבך

Liricooli

New member
לבד?

ראשי-חלוץ-הגה (וחרב) לבד? זה כבר יהיה מאתגר יותר, אבל לפי מה שאני יודע- בשביל קטאמרן צריך שני אנשים... לירי

amng

New member
יש במועדון קאטמראנים קטנים לזוג../images/Emo6.gif

שאפשר להשיט גם לבד,אומרת את זה מניסיוני, מחזיקים את החבל של המפרש ביד אחת ואת החרב הגה ביד שניה ועל הכתף זה די פשוט אם מבינים את כיוון הרוח , יש גם קאטמרנים גדולים אני לא ניסיתי אבל ראיתי די הרבה לבד

Liricooli

New member
אבל אין בזה חלוץ

יש ראשי-הגה-חרב, בסופו של דבר. ואז אין בעיה, זה כמו לייזר. לירי..

amng

New member
בכל קלאב מד בעולם אפשר גם להצטרף

להשטת נסיון עם אחד המדריכים ואחר כך לוקחים לבד .כדאי לדעתי לקחת נסיון קודם על מנת להכיר את הרוחות באזור המדריכים מסבירים אפילו קטמראן זה די פשוט להשיט לבד וזה כיף אמיתי

למעלה