נשמע לי כמו בעיית קשב וריכוז
או שאולי אפילפסיה שגורמת לבעיית קשב וריכוז כמו שאצלי זה קורה. אני מציעה לך לעשות משהו שעשיתי עם הבן שלי, שהוא מוכתר אצלנו כמלך הפרעת הקשב וריכוז.. לקנות לוח מחיק, טוש מן הסתם, אפשר למחוק עם נייר מגבת לא חייבים לקנות ספוג, אלא אם בא לך. וכל יום לתכנן את היום מחדש. לכתוב למעלה את היום, מה מתוכנן, שעה אחר שעה, אם זה אפשרי. אבל כל יום לערוך תכנון מחדש, וכשאתה מסיים משהו אפשר לסמן V, אותו דבר אפשר לעשות עם מחברת, השאלה אם תזכור איפה המחברת. לוח לדעתי עדיף, הוא גדול כתוב באותיות גדולות, רצוי אדום!!! מה שלא הספקת באותו יום, להעביר למחר, כמשימה ראשונה. אפשר גם לקנות טייפ רשמקול, ולהקליט את עצמך שאתה לומד, ולהכריח את עצמך, לקבוע יום ללימודים, ובאותו יום אתה מקדיש ללימודים, יום אחרי לפיננסיות שזה חלק מהחיים שלנו, ממש לתכנן כמו שצריך, לדעתי זה יהיה אחלה בשבילך, ממש מכשיר שיעזור לך בחיי היום יום, אל תדחה את מה שאני אומרת קודם תנסה, לדעתי החיים ישתנו לך בבת אחת, גם אני לא האמנתי, אמרתי נו באמת, איך יכול לשנות סדר יום, ועובדה ששינה.. גם הבן שלי להבדיל ממך, אומנם תלמיד חט"ע, לא היה מסוגל ללמוד יותר מיומיים לפני בחינה, ואני אמרתי לו שהוא חייב להתחיל ללמוד שבוע לפני, יום לפני הבחינה, זה יום ללא לימודים לבחינה, שקט לראש. כל יום ללמוד קצת, ואם קשה לך לזכור מה שלמדת, פשוט להקליט את עצמך, ואח"כ להקשיב להקלטה, אצלנו זה עובד, אני מקריאה לו את החומר, וזה נקלט, וגם קלטנו טייפ שיקליט עצמו, עדיין הוא לא הולך לכיוון, אפשר גם להשתמש במבחנים באטמים, לא יגידו לך כלום, זה יעזור לך מבחינת גירויים, במידה וזה מפריע לך בהצלחה, וכשאין סדר בחיים, באמת מרגישים פסימיים, והכול סוגר עליך, דרך אגב אם אתה בתחושה הזו כל הזמן, כדאי להתייעץ גם עם רופא משפחה, לגבי תרופה שתסדר לך את מצבי הרוח, או לחילופין לפנות לנוירולוג, לדעתי תקופה של בחינות ולימודים מלחיצה את כולם. מהמחשבה על בחינות, כבר יש לי ברררר בבטן