שאלה קנטרנית

גנגי

New member
מתּי מקנאה

כששמעתי שאת לא אומרת את זה בכלל... אבל מתּי מפחד כששמעתי שאת חושבת שמתּי. מה פתאום! גם לא מתּי על אף אחד לפני שבוע, אני מתה כל הזמן על אותם אנשים ועוד לא מתּי מזה. יש עוד כמה דברים שמתּי להגיד, אבל אני אסתום, ויפה שעה אחת קודם, ותודה שהייתם אדיבים כל כך ולא אמרתם לי את זה בעצמכם. מתה עליכם.

במסגרת הדברים

שאני יודעת שכך "צריך להגיד" ואני לא מוכנה לשתף איתם פעולה כמו צבעתי את חדרי בכחול (כ רפה), ושמונה וארבע (מלרע) ועוד כמה, נכנס גם זה. לא זוכרת שהשתמשתי בפועל הזה בגוף ראשון, אבל אם אזדקק לה אי פעם אוכל לבחור בדרך אחרת לומר זאת: ווי איך קינאתי בך שאת לא אומרת את זה בכלל... אבל הייתי אחוזת בעתה כששמעתי שאת חושבת שכבר פגשתי את סבתא שלך. מה פתאום! נפשי לא נטרפה באהבה לאף אחד לפני שבוע... אני מלאת רגשות עמוקים כלפי אותם אנשים ועוד לא יצא לי לפגוש את הזמר-הלא-מחייך בשל כך. יש עוד כמה דברים שהשתוקקתי לומר, אבל אני אשב בשקט.... גנגי, תראי מה עשה לי המפגש עם ידידך מנוער

גנגי

New member
- מתי לפיפי

מתי לפיפי עבור - פיפי למתי, פיפי למתי, שומע - מתי לפיפי, צריך אותך, עבור - פיפי למתי, כבר יוצא, רות סוף

ganooov

New member
גזענית. ../images/Emo13.gif

או בערבית - גֱזענית
.

ganooov

New member
ממש לא, ../images/Emo13.gif

אבל יו נואו, ערבים אומרים גזענות עם פתח, כשלרוב הישראלים אומרים זאת עם חיריק
.

מה שמזכיר לי...

ידידי כאח לי (זה שזכית להכיר בטרמפ) נוהג לשיר בהופעות שלו "הם הולכים מים אל ים ומטען קל על גבם, הולכים כדי (לא זוכרת מה) ולא כדי להגיע" ופעם אחת מהזמרות שליוותה אותו אמרה שהשיר הזה תמיד מזכיר לה מחבל מתאבד.

ganooov

New member
אממפ, ../images/Emo13.gif

את השם זכיתי לשמוע לראשונה רק בטרמפ, אבל אני חייב לומר שאם יש אדם שאני מאמין שאפשר לאהוב אותו כאח, הרי זה את הזמר המתוק הזה
. זה ברור שזה מזכיר רוצח מתאבד
.

למעלה