שאלה קלילה

שאלה קלילה

אני זוכר שמשהו שאל פה אותה אבל לא ראיתי הסבר מדויק ההארדיסק שלי במחשב הולך להתפוצץ עכשיו איך אני יכול לעבוד על האיטונס שכאילו מחקתי את הקבצים אבל לא וההארדיסק שלי יחזור לפעילות טובה

Raffael

New member
הרחק את הקהל מהמחשב.

שלח מישהו להתקשר למשטרה. שמור על ההארדסידק וודא שאיש אינו מתקרב אליו עד להגעת חבלן משטרה. אם אתה רואה שני חוטים, כחול ואדום, שבולטים מהמחשב, קח קאטר ושכב על הרצפה מתחת למחשב. עשה כמה כפיפות בטן עד שתתחיל להזיע מאוד. כשאתה רטוב מזיעה, קרב את הקאטר לשני החוטים, כשאתה תופס אחד מהם, מהסס לרגע ומייד עובר לחוט השני. אם החבלן מתעכב, אולי הוא יוכל להדריך אותך בטלפון. חתוך אחד החוטים לאחר היסוס ממושך. אל תחשוש, זה יהיה החוט הנכון. נשק את הנערה היפה שלצידך ולך להתקלח. אגב, שאלה לא ממש קלילה ולא הבנתי מהי בכלל, מעבר למה שכתבתי לעיל.

הסבר יותר מדויק

ההארדיסק שלי במחשב זאת אומרת c מפוצץ בחומר עכשיו ראיתי פה פעם משהו ששאל עם אפשר לעבוד על האיטונס שיחשוב שהשירים עדיין נמצאים אבל בתכלס הם מחוקים ענו לו על הזה אבל לא נתנו הסבר מדויק איך

עדיין מחכה להסבר

איך אני עובד על האייפוד והאייטונס שיחשבו שעדיין השירים נמצאים באייטונס אחרי שמחקתי אותם בשל עומס על הארדיסק של המחשב

פיזיקה גרעינית יותר ברורה מהשאלה

שלך. 1. תכתוב בעברית עם סימני פיסוק. 2. תחשוב טוב מה אתה רוצה לשאול. 3. חלק את השאלה לחלקים.

LinkTree

New member
סינכרון ידני

כמו שאמרו לך אתה יכול לעבוד בסינכרון ידני. ואז אתה יכול למחוק את השירים מה HD.

למעלה