==== שאלה קלילה =====

פאסיבית ?!

זה חיובי? אולי גם להיות יותר ראש קטן... נמאס לי להיות תמיד היוזמת להכל ( בעבודה כמובן)

sahr12

New member
אופטי?????בא! מאפי רוצה אותך...

ביי חברים-ות...הייתי פה... אוהוהוהו,חולה על כדורגל.... בונסוואר.

אין ספק ש.....

אני זקוקה למנה גדולה מאד של איפוק.... הייתי האחרונה בתור ולכן לא נשאר לי כלום!

אסרטיביות

ובכלל קסומה - זכרון טוב זו לא תכונה חיובית, אני באופן אישי הייתי שמח אם הייתי יכול לשכוח הרבה... וגם מצטרף למה שמייקי כתב, למרות שכתבת רק תכונה אחת... אבל חוסר משמעת זו עוד תכונה שקיימת בי....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
פנטום

כל אחד והעדיפות שלו.......אתה לא היית מעוניין בזיכרון, אך לי הוא יכול להועיל מאוד....בגלל שאני לא זוכרת דברים בעלי קורא לי רחפן, אנשים שהכרתי ושכחתי קוראים לי סנובית, הבוס מבקש ממני דברים ואני שוכחת....(היום נכנסת אליו אך ורק עם עת ונייר, ליתר ביטחון), בלימודים הייתי צריכה להכין פתקים (סיפרונים) לבחינות. שלא נדבר על תאריכי תאריכים משמעותיים (יומולדת,יום נישואים וכו´), שמות של אנשים, רחובות וכו´... בקיצור, יש אנשים שקוראים לי "רחפנית".חחחחחחחחח . אז תאמין לי, ממש לא יזיק לי קצת זיכרון, זה ישפר את חיי פלאים... בקשר לחוסר משמעת, לפעמים זה נחמד להיות כזה, אני כל חיי הייתי מרובעת. עושה מה שאומרים לי, הולכת לפי הכללים. חחחחחחח ערב טוב לך ערב טוב לכולם

שייכת

New member
אני הייתי מאמצת לי...

את קיימת...
ולהיות יותר מסודרת

אני הייתי מאמצת...

פראייר, שיקח את שניכם ממני ! בעצם, הייתי משאירה לעצמי את הלשון של גששי..... תמיד טוב שיש משהו חם, לח ועסיסי בבית....

שייכת

New member
לשון של ../images/Emo80.gif ...

אקנה לך במתנה! עד העונג הבא... וגם זנגוויל אם תרצי, אקנה מלא החופן כדי שתתרצי, ואם זה לא מספיק, ואין ידי משגת, אתן לך אותי ללילה ולא למזכרת...
היא תמיד קיייייייייייייייייייייייייייייייייימת בליבי

לא יותר פשוט...

לשלוח לי את גששי לשעה-שעתיים של שכרון חושים ? אני בטוחה שהוא לא יסרב לך..... אתם הרי חברים כל-כך טובים... ומה לא עושים למען חברים ??? אה ?? אה ???

שייכת

New member
למענו הייתי עושה הרבה...

אבל למענך?!
לעולם לא תסבול בגללי גשששששש

שייכת

New member
חכה חכה...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כשתבקש גור מהחתולה שלי כדי שתבריח את הנחשים בגינה שלך!!!

אז אם אתה כבר עושה הזמנה....

תזמין עשרה ס"מ, את העודף תשלח לבעלי..... חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה