Dudi Elazar
New member
שאלה - קליאו 2003 מנוע 1.2
שאלתי בעבר על מה ללכת, המלצתם ללכת על משהו אירופאי ולא יפני בגלל סעיף המבחני ריסוק.
ראיתי קליאו 2003 יד 2, עם 175K קילומטרים, סה"כ הרכב נראה דיי שמור ונוסע לא רע (ביחס ל1.2)
בעל הרכב הראה לי חשבוניות וטיפולים וסה"כ הכל היה נראה סביר בלי דברים מיוחדים.
הרכב עדיין על הקלאץ המקורי (מוזר אבל נגיד).
דברים ששמתי לב:
* לרכב יש נטייה קלילה למשוך לימין, כמעט ולא מורגש.
* ברכב דולקת נורת SERVICE וכרית אויר.
הוא אמר שאחרי 10 שנים צריך להחליף כרית אויר והוא החליף את כרית הנהג בעלות של 1000 שח,
והוא אומר שהנורה מציינת שגם הכרית השניה דורשת החלפה.
שאלות:
1. האם באמת עלות החחלפת כרית היא כמו שהוא טוען? 1000 שח?
2. בכללי - האם הרכב נחשב אמין? שווה בכלל להתעסק עם צרפתי?
הגעתי לעבודה ואמרתי שראיתי רכב, אחד העובדים שאל אותי איזה - שאמרתי לו קליאו - קילל את כל העולם ואשתו ואמר שזה הרכב הכי גרוע שהיה להם (ועוד חדש) וכל שני וחמישי היו תקלות.
מהי האמת? האם הם באמת כאלה לא אמינים? כל שני וחמישי יהיה משהו חדש? אולי בכל זאת שווה ללכת על שרייד / פייסטה / יורוסוויט / וכו'?
שאלתי בעבר על מה ללכת, המלצתם ללכת על משהו אירופאי ולא יפני בגלל סעיף המבחני ריסוק.
ראיתי קליאו 2003 יד 2, עם 175K קילומטרים, סה"כ הרכב נראה דיי שמור ונוסע לא רע (ביחס ל1.2)
בעל הרכב הראה לי חשבוניות וטיפולים וסה"כ הכל היה נראה סביר בלי דברים מיוחדים.
הרכב עדיין על הקלאץ המקורי (מוזר אבל נגיד).
דברים ששמתי לב:
* לרכב יש נטייה קלילה למשוך לימין, כמעט ולא מורגש.
* ברכב דולקת נורת SERVICE וכרית אויר.
הוא אמר שאחרי 10 שנים צריך להחליף כרית אויר והוא החליף את כרית הנהג בעלות של 1000 שח,
והוא אומר שהנורה מציינת שגם הכרית השניה דורשת החלפה.
שאלות:
1. האם באמת עלות החחלפת כרית היא כמו שהוא טוען? 1000 שח?
2. בכללי - האם הרכב נחשב אמין? שווה בכלל להתעסק עם צרפתי?
הגעתי לעבודה ואמרתי שראיתי רכב, אחד העובדים שאל אותי איזה - שאמרתי לו קליאו - קילל את כל העולם ואשתו ואמר שזה הרכב הכי גרוע שהיה להם (ועוד חדש) וכל שני וחמישי היו תקלות.
מהי האמת? האם הם באמת כאלה לא אמינים? כל שני וחמישי יהיה משהו חדש? אולי בכל זאת שווה ללכת על שרייד / פייסטה / יורוסוויט / וכו'?