שאלה קלה! מהו שם השיר של ברי סחרוב בו מסופר על חייל במלחמחת לבנון לפי המילים של אותו חייל תודה!
ס סקסופון חושני New member 23/3/02 #1 שאלה קלה! מהו שם השיר של ברי סחרוב בו מסופר על חייל במלחמחת לבנון לפי המילים של אותו חייל תודה!
N nahumpur New member 23/3/02 #4 נכתב על ידי בארי חזק ז"ל, בן קבוץ אפיקים, שנהרג במלחמת יום כיפור. לידיעתך.
N nahumpur New member 23/3/02 #5 נכתב על ידי בארי חזק ז"ל, בן קבוץ אפיקים, שנהרג במלחמת יום כיפור. לידיעתך.
M Music is my life New member 23/3/02 #6 אני לא מאמין שפספסי את זה ../images/Emo10.gif שאלו שאלה שנוגעת למלך שלי ולא הייתי בסביבה לענות ברי סירוף המלך (יש עוד אבל הוא ממש ) טוב אז כדי שאני לא יצא מאוכזב נדמה כאילו עוד אף אחד לא ענה ואז אני יענה אז ככה התשובה היא ריבונו של עולם שמחתי לעזור מיוזיק (המעורר רחמים )
אני לא מאמין שפספסי את זה ../images/Emo10.gif שאלו שאלה שנוגעת למלך שלי ולא הייתי בסביבה לענות ברי סירוף המלך (יש עוד אבל הוא ממש ) טוב אז כדי שאני לא יצא מאוכזב נדמה כאילו עוד אף אחד לא ענה ואז אני יענה אז ככה התשובה היא ריבונו של עולם שמחתי לעזור מיוזיק (המעורר רחמים )