שאלה- קימקו dj

בועז48

New member
שאלה- קימקו dj

קיבלתי לאחרונה ממכר קימקו dj, אחרי שהוא לא נגע בו שנה שלמה בדיוק!! הקטנוע, בואו נגיד, לא המילה האחרונה בתחום הדו- גלגלי... קצת ישן (שנת 2000), והוא לא גדל במעבדה, אבל קיבל את הטיפולים שצריך. מהרגע שקיבלתי אותו הוא נוסע לאט. אבל ממש ממש לאט. אני כמעט לא רואה את ה-40 קמ"ש במישור, 45 בירידות. יש עליות שהוא לא עובר את ה-20 קמ"ש!! חשוב לי לציין שלא מעניין אותי להגיע ל-80 קמ"ש, 60 קמ"ש בכללי, 40 בעליות, יספק אותי לעת עתה... השאלה היא- האם יש איזשהו טיפול או משהו שמוסך יכול לעשות על- מנת לשפר את המצב העגום, או שאין מנוס- הסוס מת ואין ברירה אלא להביא חדש??? זהו הכלי הראשון שלי, ואני זקוק לעזרה... תודה לכל מי שיוכל לעזור...

mico

New member
תעשה לו טיפול, ז"א תחליף את השמן

שבמיכל כרגע (תוציא את הישן אם זה שמן מלפני שנה), פלאג - לכוון מרווח או להחליף , סביר שהוא מלוכלך כי זה 2 פעימות. פ.אוויר - לנקות או להחליף, רצועה, משקולות משולשים - להחליף... תנקה גם את כל חלל הוריאטור כשהעסק מפורק שלא יהיה שם אבק שחור,אולי מישהו מהפורום יכול לספר אם צריך לגרז בדגם הזה את המשקולות. קרבורטור - תכוון תערובת, אני לא יודע איך עובד כזה של 2 פעימות אבל ב-4 פעימות יש נטייה למחט להפוך דקה אחרי תקופה ולדיאפרגמה להתייבש, אז אם זה עובד על אותו העקרון גם אותם צריך להחליף. ו...תחזור לספר מה קרה.

למעלה