שאלה קיטשית...

D i s H1

New member
שאלה קיטשית...

עם איז אומן הייתם רוצים לראות את מוקי מופיע... וזה לא חייב להיות דווקא זמר... זה יכול להיות משולב עם אומנות או משו...=) ושאלה נוספת... עם איזה אומן הייתה יכולה להיות ההופעה הכי מוזרה.. ביזארית.. מצחיקה וכו? תארו את ההופעה הבלתי ניתנת להעלות על הדעת (משפט עילג...) שאתם יכולים לדמיין...

היה כזה סקר לא מזמן ../images/Emo45.gif

אמממ... יש הרבה אמנים שהייתי רוצה לראות אותם מופיעים עם מוקי וחלק כבר הופיעו איתו: קוואמי, משפחת תאקט לדורותיה (
), וייקליף, הדג נחש, לורין היל (הזוי אבל יכול להיות בינהם חיבור אלוהי), מוש בן ארי, משינה, ועם איזה המון רגאיי גדול... אולי סיזלה. יש עוד אבל למי יש כוח לאמץ ת'מוח על הבוקר אה?

ק ר ח

New member
יפה יפה! אני באופציות!!!!!!!!!!!!!!

פשששש....כבוד....תודה לכל מי שבחר שאני ישתף איתו פעולה.... לי נשאר רק לכתוב : הלוואי למרות שאני בטוח שזה יגיע מתישהו

תשובה [קיטשית?]

מוקי- הופעה אולי עם הדג נחש או עם מוניקה סקס. ביזארית- שייגעצ אולי. חח. אני באמת צריכה להסביר למה?

Magi¢ Girl

New member
אוקיי

ביזארי- אם הוא היה מופיע עם שרית חדד או מרגול... כאילו WTF זה היה כזה מוזררר
והייתי רוצה לראות אותו מופיע עם שוטי הנבואה, ואוו זה היה יכול לצאת שילוב מקסיםםם... וזה היה מצחיק אם הוא היה מופיע עם אריאל זילבר.. חחההה

MayanOn

New member
עם בוב :)

מוקי הלבנבן עם בוב יכול להיות משעשע עוד זוג כזה והם יוכלו ליצור מעבר חצייה :) הכל ברוח טובה כמובן

D i s H1

New member
טוווווווווווב...

בואו אני אשאל שאלה אחרת... אם מוקי לא היה זמר/כותב מה הוא היה?<

Magi¢ Girl

New member
כמו שהוא אמר שהוא התארח בתפוז-

הוא היה בטלן
סתם... הוא בטח היה מוכר חשיש בג'מייקה

למעלה