שאלה קיומית.....

hades_

New member
שאלה קיומית..... ../images/Emo18.gif

בעוד כ 16 ימים אני מתגייסת (6.8 לתותחנים) השאלה שלי היא האם אני צריכה לפנות את יישותי מהפורום? :) או שלגיטימי להשאר?

תשארי!!! ../images/Emo9.gif

למה לעזוב?! להיפך תשארי וכך תוכלי לתרום לשאר המלש"בים. לתותחנים דרך אגב יש כומתה יפה לפי דעתי...

טל עדתו

New member
הדססססס ../images/Emo23.gif

אהמ... דבר ראשון - שיהיה לך המון בהצלחה!!! דבר שני - למה שתעזבי? יש פה כמה אנשים שהם לא בקטגוריה של "מתגייסים" ובכל זאת נורא תורמים לפורום... אני חושבת שתוכלי לעזור המון עוד יותר כשתתיגיסי...תתעני עצות בתור אחת שעוברת את הטירונות והמסלול של לוחמות... ובכלל... אני גם מתגייסת...לא ממש בקרוב אבל...(בנובמבר) ואני לא מתכוונת לעזוב אחר כך...להפך...כל שישי שבת שאני אצא הביתה אני אחזור לפה לספר מה היה וכ´ו. ו...שיהיה לך המוןןןןןןןןןן בהצלחה! ובאמת לתותחנים יש כומתה מאוד יפה! (לפי דעתי הכי יפה בצה"ל)
אני לצערי "תקועה" אם הכומתה הכי משעממת בצה"ל
אבל אני חושבת שהמורעלות ליחידה עצמה תבוא לי רק בגיוס... ורק אחרי שאני אלך כמה ק"מ טובים בישביל הכומתה הזאת היא פתאום תהיה שווה הרבה בשיבילי
. זהו. טל.

hades_

New member
לטל ולמשנה תורן.... ופנייה לפורום ../images/Emo23.gif

היי טל!!! מה נישמע? אני רואה שאת ממש נופשת הזמן הפנוי שלך תהני ככל שאת יכולה... אני , לי יש עוד מעט מאוד זמן כפי שאמרתי.. 16 ימים בינתיים אני מארגנת קייטנה לאתיופים בקיבוץ איילת השחר. אני דיי חוששת מהעלייה לאוטובוס עם כל הבנים וזה... מקווה שיהיה טוב. בכל מקרה אני אשמח לעזור באמת לכל מי שתרצה שאלות לגביי לוחמות תותחנים, אבל קודם שאני אשים את רגלי בשטחו של צ.ה.ל... ויופי שיש לי עדיין את האפשרות להיות חלק מהפורום, אני מריגשה צורך להגיד את זה שהפורום הזה הוא בין הפורומים החשובים שיש לנוער היום באינטרנט, פה אפשר למצוא נושאים אמיתיים חשובים וקונקרטים למצב כיום ובכלל עלינו כעם וכאדם פרטי לכלל. זהו אני מאוד נהנת מה"מריבות" שמתקיימות פה, תדעו לכם שזה נורא עוזר לביסוס עמדות אישיות. ס ל י ח ה אם זה נשמע פלצני (באמת) זהו תהנו שלכם הדס!

למעלה