שאלה קטנטנטנטנה

שאלה קטנטנטנטנה

חברה שלי מזה שנתיים, אמרה לי לפני כמה ימים שהיא לא כ"כ אוהבת שאני מתבטא לפניה בצורה כמו "אני איתך לנצח" או "את היחידה שלי לעולמים" וכו´. קבועי-הפורום יודעים על זה שאני והיא היה לנו משבר ענק, משהו באמת קשה. לפני הסיפור הזה היינו חיים בענן של שלמות, אבל אני מרגיש שלאחר מה שקרה, היא לא מתרחקת, אבל אני לא מצליח להתקרב אליה. אין שום ספק שהיא אוהבת אותי ובטח ובטח שאני מאוהב בה בצורה חסרת-מידה!! אבל יש לי הרגשה שהיא לא מתאמצת להתקרב אליי ואני צריך לעשות את כל "העבודה" השחורה? מה עושים כדי להחזיר קשר לשגרה לאחר פיצוץ רציני??

טל קר

New member
אולי מה שאתה אומר לה מזכיר לה

את הסיבות לפיצוץ. כלומר מה זה ה"את היחידה שלי לעולמים" כשהיא יודעת שהיא לא היחידה ושבגדת בה? אולי בגלל שאתה מבחינתה גרמת למשבר, היא חושבת שאתה צריך לעשות את כל העבודה השחורה, ושאתה מן ´על תנאי´ כזה. בכל אופן אחרי פיצוץ רציני מהסוג של בגידה, אני חושבת שגם אם חוזרים לשיגרה זו שיגרה מסוג אחר.

אלדד26

New member
ואני בכלל חושב

שאין שום סיכוי לקשר. עם כל הכבוד, אחרי שבירת אמון, אני אישית לא הייתי נותן אמון לעולם. אם הייתי חוזר לקשר, זה רק בגלל שלא הייתי מסוגל להתגבר על האהבה. אבל יום אחד, כמו תמיד, הרציונל היה נכנס לי לראש, והייתי עוזב. השגרה שאחרי הבגידה היא שגרה שתוליך לפרידה בסופו של דבר - לדעתי.

ליאן.

New member
כל מה שתעשה יהיה יעיל כמו...

כוסות רוח למת.. כל משפט כמו ´את היחידה שלי לעולמים´ פשוט מפעיל טריגרים שרק מוכיחים לה כמה אתה שקרן שהרי לו היתה היחידה שלך לא היית מחפש אחרות, נכון? הנזק נעשה ואם אתה חושב שהפיצוץ הרציני מאחוריך, אתה טועה.. בקרוב יהיה הפיצוף הסופי שיהיה כמובן הסופני לקשר. הדברים היחידים שאוליייי יצילו את הקשר יהיו לתת לה תקופת זמן בנפרד (בלי השיכנועים הקוסמים שלך שבעיקר מלחיצים ואפקטיביים לטווח הקצרצר בלבד) בכדי להחליט סופית אם היא מוכנה לתת לקשר סיכוי אמיתי למרות הכל. לשם כך היא אמורה להיות קשובה לליבה וליבה בלבד (המוח עלול לאותת להיפך). תוכל גם לתת לה את הלגיטימציה ו´הרשות´ לבגוד בך בחזרה. לא שאני חושבת בוודאות שזה הפתרון או שזה מה שיקטין את הבעיה, אבל בהנחה שיש בה לא מעט רגשות תיסכול בלתי פתורים, אני מאמינה שאם תהיו באותה עמדה, או שלפחות תראה לה שאתה מוכן להיות במקומה כנבגד ומסוגל להתמודד עם זה בשבילה, מתוך אהבתך כלפיה. בכל אופן אל תשכח את האימרה השחוקה הטוענת, כי עלייך לתת לה ללכת, ואם היא תחזור, היא שלך לתמיד. שחרר אותה ותן לה להגיע למסקנה הסופית אם היא בפנים או בחוץ. מה גם שלשקם אמון בקשר זה עניין לא פשוט כלל וכמעט בלתי אפשרי. לשם כך עלייך לעשות מאמצים עילאיים ולתת 500 אחוז מעצמך. הקסם האישי שלך לא יוציא אותך מזה כל כך בקלות.

אתה במצב קשה

סליחה מראש שאני כותב את זה אבל מגיע לך ! עכשיו תסבול בשקט ותתאמץ יותר חזק, יותר גבוה ... אני במקומה, כמו שאלדד כתב, לא הייתי נותן בכלל צ´אנס לקשר הזה אז תגיד תודה ותתאמץ עד הסוף עם הדוושה בפול גז. אני לא יודע איך אתה יכול להוכיח לה אחרי בגידה שהיא "היחידה לעולמים" אבל זה בטח לא על ידי כך שתגיד לה את זה. תתאמץ, תתאמץ, תתאמץ ואז תתאמץ עוד קצת ותפסיק לבכות על זה שהיא לא מתקרבת אלייך כי זה באשמתך ! תשתדל לא להזכיר לה את העבר העגום ותשתדל לעשות דברים רומנטיים ובעלי תוכן, אולי זה יעזור, ותן לזמן לעשות את שלו, איך שאמרו לפניי - ימים יגידו.

חצופונת

New member
../images/Emo91.gif

תן לה קצת מרחב מחייה, נסה לבנות אמון בלי לספר לה כל יום שהיא היחידה...להיפך, משפט כזה רק יגרום לה להרגיש שהיא לא, משהו כמו "על ראש הגנב בוער הכובע...." בהצלחה, חצופונת

למעלה