שאלה קטנטנה.. איך מאלדר הגיע ל-X בכלל???
A aerynsun New member 3/11/05 #2 כי מולדר יודע שX היא האות הנפוצה ביותר שסמלת במתמטיקה סימן פיענוח. כל פעם שהוא קרה לסוכן לעזרה (איקס על החלון) הוא היה עם הגב לקיר והזדקק. ג€
כי מולדר יודע שX היא האות הנפוצה ביותר שסמלת במתמטיקה סימן פיענוח. כל פעם שהוא קרה לסוכן לעזרה (איקס על החלון) הוא היה עם הגב לקיר והזדקק. ג€
E E V Tooms New member 3/11/05 #4 בתור מעריץ נלהב של "אינדיאנה ג'ונס" אין אדם בכל הפורום שיכול להעריך את המשפט הזה יותר ממני.
G Gilliana New member 3/11/05 #5 תארתי לעצמי שזה ימצא חן בעיניך ../images/Emo13.gif ומכיוון שכך - הנה שאלת הבונוס: מי מכם יודע למה תיקי ה-X נקראים בכלל כך? עינת ושיר, לא לגלות!
תארתי לעצמי שזה ימצא חן בעיניך ../images/Emo13.gif ומכיוון שכך - הנה שאלת הבונוס: מי מכם יודע למה תיקי ה-X נקראים בכלל כך? עינת ושיר, לא לגלות!
I Ice Age New member 3/11/05 #7 הממ כי בתיקיה באות X היה מקום פנוי, אז שמו שם את כל התיקים הלא מוסברים...
G Gilliana New member 3/11/05 #8 ../images/Emo45.gif כל הכבוד מאיר! ליתר דיוק - המיקום המקורי שלהם היה במגירה U (תחת Unexplained) אבל מכיוון שהמגירה הזו התפוצצה, המזכירה העבירה אותם למגירה של האות X שבה היה הרבה מקום פנוי.
../images/Emo45.gif כל הכבוד מאיר! ליתר דיוק - המיקום המקורי שלהם היה במגירה U (תחת Unexplained) אבל מכיוון שהמגירה הזו התפוצצה, המזכירה העבירה אותם למגירה של האות X שבה היה הרבה מקום פנוי.
I Ice Age New member 3/11/05 #9 כן באיזה פרק דיברו על זה? אני זוכר איזה זקן שהיה אחראי על תיקי ה-X בעבר...
G Gilliana New member 4/11/05 #11 אם אני זוכרת נכון אז... Travelers. אני כמעט בטוחה אבל אם מישהו יודע אחרת, נא לתקן אותי.
ה האוקינוס השקט New member 3/11/05 #10 הייתי אומרת שאם שאלת איך הוא הגיע אל האדם עצמו אז ההפך הוא מה שקרה, X הגיע אל מאלדר ...אחרי מותו של גרון עמוק החביב, X יצר עם מאלדר קשר.
הייתי אומרת שאם שאלת איך הוא הגיע אל האדם עצמו אז ההפך הוא מה שקרה, X הגיע אל מאלדר ...אחרי מותו של גרון עמוק החביב, X יצר עם מאלדר קשר.