שאלה קטנטנה...

reuts88

New member
שאלה קטנטנה...

אימא של חבר שלי לא בדיוק מחבבת אותי בגלל שהתקשרתי אליה הבייתה בשתיים עשרה בלילה... למרות שהבעתי חרטה על העניין היא עדיין מתייחסת אליי בקרירות... הוא טוען שזה ממש לא ככה... איך בודקים אם היא באמת לא מחבבת אותי? ואם היא לא מחבבת אותי איך אפשר לתקן ת'מצב? מחכה לתשובה זה ממש חשוב לי... תודה על העזרה...

שידבר איתה בשמך..

ואם המצב באמת בעייתי , את תמיד יכולה ליזום שיחה איתה ובאופן מנומס "לשפוך" את כל מה שמפריע לך. good luck

reuts88

New member
תודה רבה רבה!!!

התנצלתי בפניה מעומק הלב... היא כנראה קיבלה ת'התנצלות היא אמרה שזה לא משנה ושאני ארגיש בנוח... היא גם לא נתנה לי לסיים לדבר... ולמי ששאל אני ובן זוגי רק בתחילת הקשר... אני רק בת 17...

Mor L

New member
תני לזמן לעשות את שלו

אני מניחה שאתם בתחילת הקשר ככה שהתרשמות ראשונית אפשר לשנות אחרי תקופה מסויימת. ואפילו אם אתם כבר כמה חודשים ביחד, תתנצלי בפניה בשעה שאת מבקרת אצלה בבית על קפה ועוגה והחבר בדיוק הלך לשנייה לשירותים או לסדר משהו. תני לה להבין שלא התכוונת לזלזל ושזה לא יחזור יותר. אני מאמינה שעם הטון הנכון היא תאמין לך. מקסימום, כמו שנאמר, "את לא מתחתנת איתה אלא עם הבן שלה"....

lilaaa1

New member
../images/Emo6.gif ודווקא אני שמעתי

שכשאת מתחתנת עם מישהו את מתחתנת גם עם המשפחה שלו... ווי זמיר

ענתי 10

New member
חמודה שלי,

אני עסוקה בשאלה הזאת כבר 6.5 שנים
אם דיברת, וביררת והתנצלת ורק נשארה לך תחושה - אין מה לעשות. תני לזמן לעשות את שלו.
ועוד עצה קטנטונת - על תכניסי את עצמך כבר מעכשיו לסרטים האם חמותך (לא יודעת בעצם אם את נשואה בכלל) - "אוהבת - לא אוהבת". מניסיון - לא יוצאים מזה. תניחי לזה, תהיי טבעית, תהיי את בלי להתעסק הרבה בביקורת עצמית ובשאלות איך היא מקבלת דבר זה או אחר.

למעלה