שאלה קטנטנה

שאלה קטנטנה

אוברול במידות המתאימות לפגים - הייתם קונים בבודדת? או בשלישייה? אני שואלת מתוך רצון כן לענות לצורך מאד ספציפי (של קטנטנים מאד מיוחדים....
) המון תודה, עדי

לעולם לא

קניתי בגדים מיוחדים לפגים. אני אפילו לא קניתי את ה NB, ואלה האחרונים קיבלנו כמה במתנה. הבגדים של עופרי ניקנו לגיל 3 חודשים והוא גדל לתוכם. גם היום אני קונה בגדים קצת יותר גדולים כי הוא גדל בקצב מטורף ומה שהכיה טוב עליו בתחילת החורף היום כבר קטן עליו. אנחנו עכשיו קונים מידות או שתים או ל 24 חודשים. וזה קצת "שמלה, עליו אבל הוא נראה מטריף.. ועוד משהו בעיניני בגדים - אני נורא אוהבת את גווני הסגול למיניהם וקניתי לעופרי המון בגדים בגוון הזה (כן, גם כמה ורוד מלוכלך..) אז עכשיו יש בת באופק זה נראה כקניה משתלמת לא? ועוד משהו קטן לסיום, הייתי עם עופרי באיזה חנות בגדים והייתה שם אמא עם ילד על הידיים שנראה בגיל של עופרי כמובן שהתחלנו לדבר, ושאלתי אותה בת כמה היא והיא עמ\נתה לי "את לא רואה שהסיכה על הראש היא בצבע כחול ולא ורוד...." ערב נעים לכולם. אמא של עופרי

קרן משם

New member
השתדלתי כן לקנות בגדים קטנטנים

קודם כי לאחר שהבנות שוחררו הביתה ובני נשאר בפגיה דאגתי להלביש אותו בבגדים של הבית גם שם...זה לא היה פייר לדעתי שהבנות לבושות יפה והוא בפיג'מת הפגיה....ולכן הייתי צריכה לחפש בגדים שלא יסרבלו מידיי את הפגיה. לאחר חיפושים דיי מתישים מצאתי מקום נפלא (בכפר ערבי) ומאז הכל נראה טוב יותר....מעולם לא קניתי בבודדת כי: 1-יש לי שלישיה אז אני לא יודעת מזה בודד. 2-עד שמצאתי משהו שבאמת מצא חן בעיניי והתאים להם דאגתי שיהיה מזה בכפולות. לקח לבגדים זמן עד שנהיו קטנים על הפוגנים שלי והם ניצלו את הבגדים עד תום. כשהבגדים נעשו קטנים ועשיתי סדר בארונות שלהם נדהמתי לראות כמה קטנים הבגדים שקנינו....ממש בגדי בובות קטנטנות.

../images/Emo65.gifעוד יותר מדהים זה שמוציאים את

הבגדים המאוכסנים כדי להעביר לתינוק החדש ( שנולד בזמן , במשקל יפה מאוד)ומסתכלים על הגודל המינימלי הזה ( גם אני קניתי בגדים קטנים, כי במשקל 2 קילו כל דבר נראה כמו שמלה , אפילו הבגדים הקטנים )שנראה כאילו זה בגדי החלפה לבובות והשוק הוא גדול... אז כמובן שלאופק קניתי ועדיין קונה הכל חדש , כמעט שום דבר ממאור לא עבר אליו. ולגבי ניצול הבגדים,ניצול מקסימלי, עונה , ועוד עונה .....

אנחנו קנינו מה שהיה

אוברולים, למשל, קנינו בשלישיה - כי היה במבצע. לא מסיבה אחרת

קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

תודה על התגובות. כיוון שהבן שלי נולד קטנטן (ג-ד-ו-ל לעומת פגים), ותמיד הבגדים היו ענקיים עליו, תהיתי מה מעדיפים: להשאר מעשיים ולקנות טיפה יותר גדול - מראש? או בכל זאת להלביש אותו "כמו שצריך", גם אם זה אומר להחליף מלתחה תוך חודשיים... ונכון, יש מבצע של שלישיית אוברולים. התהייה היתה, האם לייצר אותה גם במידה של פגים, או לייצר בבודדות. אני טענתי שבבודדות... כי בטח הורים יעדיפו לרכוש שלישייה - במידות גדולות יותר. (הפראקטיות המוכרת
) היו שטענו שדווקא שלישייה בצבעים שונים, במידות קטנטנות, זה מה שיעדיפו יותר. (עבור הפינוק והשמחה!) אז הנה, אני מתייעצת

קרן משם

New member
יש הנחות לתאומים ושלישיות?

אני מכירה כמה חברים שישמחו לקנות בכפולות אם יקבלו הרגשה שזה שווה להם.

קרן משם

New member
לי נראה

שאם יצא לשילב שם של מחזיקים בגדים קטנטנים לפגים זה יקל על החיים להרבה הורים לקטנטנים. אני גרתי בצפון ובנרות חיפשתי מקום שיענה על הצרכים שלי בביגוד לילדים. ללא ספק לא רציתי בגדים גדולים שיסרבלו אותם! מה גם הבגדים הקטנים שמדובר פה....לדעתי גם הם גדולים על הפגונים...פשוט קשה לקלוט כמה קטנים היו הילדים שלנו. אני לא יודעת כמה רווחי זה או משתלם אך אני יודעת ששילב הוא מותג ודבר כזה בהחלט ילך לפניו במובן החיובי.

אמא שלי קנתה לי בגדי פגים בשילב

אך כשהלבשתי את אור-אל התברר שזה הרבה יותר גדול מהNB של בזאר שטראוס (הבנתי שהם קיימים רק בירושלים). אמא שלי קנתה כל מני בגדים קטנטנים שראתה, לקחתי גם הרבה בגדים שהתכווצו מאחותי. יצא שהיה לי הרבה בגדים NB ו 0-3 בארון, כמעט כולם חדשים. והם משמשים אותנו עד עכשיו. בגדי פגים אפשר למצוא בTOYSRUS במחלקת הבובות

בואי נגיד

שגם אם תקני בגדים קטנטנים (אנחנו קנינו NB, לא היו אחרים, ותפסנו באטבי כביסה את השאריות) תיקני מעט כי תוך שבועיים שלושה תצתרכי כבר לקנות חדשים. מסתבר שככה זה עם ילדים ופעם הבאה (אינשאללה) אני ממש לא אקנה בגדים בכמות כמו שהציפו אותנו.

למעלה