שאלה קטנטנה

א פרסקי

New member
ואני

חצי שנה פרוד הדיון לגירושים עוד כ שלושה שבועות אם לא ידחה מרגיש פנוי לקשר אגדיר מה זה קשר לדברי קשר של יחסים בין בני זוג שלא למטרת נשואיים מלכתכילה אלה בניה של משהו יחד הכרה אחד את השני ואם מתאים אז השמיים הם הגבול אומר את זה כיוון שיצאתי לכמה דייטים ( כן עם רווקות ) ובמהלך הדייט הם העלו את נושא הנישואים לא הבנתי למה הם העלו בדייט הראשון כי הרי הם לא מכירים אותי לעומק ומנסיוני המועט לא ישר קופצים לנשואים אלה מנהלים מערכת יחסים אולי הלחץ שלהם אולי הגיל אולי ההורמונים ניסתי להסביר להם לא לרוץ כי אחר כך הגירושים יבואו גם מהר מקווה שהחכמתי כמה מהם

aviavram

New member
מרגע שנפרדנו ממנה

את שואלת מתי קבלנו תעודת הכשר לחזיר מהרב ?

שייגמר כבר - ../images/Emo68.gif../images/Emo128.gif../images/Emo150.gif...פרודה כבר שנה

..ו קצת... אינשאאלה מעגל אינדיאני בקרוב (בתחתונים וחזיה או שלא...) דנה....הבטחת שתצטרפי.גם עוד כמה מכם...מזלכם שאני לא זוכרת אבל כולם יהיו מוזמנים!!!

שרשירית

New member
ואני בשישי האחרון הייתי 3 חודשים שלמים

היחסים בנינו כבר נגמרו לפני כן, אבל עדיין חיינו ביחד. 3 חודשים שלמים מיום מתן בגט - ועל זה נאמר חתיכת פז"ם

שרשירית! את כבר לא פסולת חיתון!!

ביום שבו הייתי גרושה 3 חודשים, הסתובבתי עם הרגשה הזויה כזו... המממ... מותר לי כבר להתחתן שוב....

א פרסקי

New member
חחחח

חחחח חשבתי בדיון בבית הדין הרבני להגיד שאני רוצה להתחתן שוב אז שיזרזו.... חחחח

רק שיר

New member
זהבסדר

כשהרב אמר : " ובעוד 3 חודשים את תהיי מותרת לכל אדם"..חטפתי התקפת צחוק ולא ידעתי איך בדיוק לשלוט בעצמי
רק חיכיתי לצאת מהכלא וכבר מודיע לי שמותר לי להכנס לכלא חדש.

א פרסקי

New member
חחחח

כן מבין אותך אבל זה גורם להם לזרז עניינים למרות שלא עזר חחחח

למעלה