שאלה קטנטנה

רק שיר

New member
שאלה קטנטנה

שמתי לב שכבר מדברים כאן על זוגיות והתהיתי ביני לבין עצמי כמה זמן אתם גרושים בכלל??

תחשבי טוב

אולי הרצון לראות את בנך גודל ביחד עם אח נוסף מניע אותך? לפחות יותר מהמוכנות או הרצון שלך הנ"ל נכתב בעקבות מה שכתבת בפוסט אחר

אני לא יודעת אם הסיבות ממש משנות כי

אין מצב שאני אבלה את ימי עם מישהו שלא אוהב לגמרי. אז אם מה שמניע אותי זה מה שאמרת . יופי! לפחות יש מה שמניע אותי, אחרת אבלה את לילותי בבדידות , מזהרת אולי ,אבל עדיין בדידות. כי הילדים גדלים בכלום זמן.

felka

New member
יש בזה מין האמת

אשתי רצתה עוד ילד לפני שנפרדנו

felka

New member
גרוש שבועים, פרוד 10 חודשים ללא אהבה כמה שנים

רק שיר

New member
ואני

בעוד 4 חודשים חוגגת שנה לגירושיי.
:)

love u11

New member
מכור לאהבה... אך לא עכשיו...../images/Emo23.gif

זוגיות ואהבה הם הדברים שאכי מנהלים אותי בחיים אני פשוט מכור לאהבה אני פרוד חודשיים אולם עם הרבה יותר זמן ללא אהבה. היתי שמח עכשיו לגוגיות חדשה הבעיה היחידה שישנם ענינים אחרים שעלי לטפל בהם בחיים שלי לפני שעוברים לדובדבן: בית, עבודה והגעה להסכם גירושים סופי עם פרודתי. לאחר הפרידה שמתי לב שהרצון לקבל אהבה (או זיון) ממש ניהלו אותי והיתי מתחיל עם כל מה שזז לידי (...אל תזוזו..חחח..) אך, ויתרתי על זה מפני שזה הקשה ובילבל אותי הרבה יותר. לאחר שפיטרתי את החרמנות מלנהל אותי התחלתי להתמודד יותר טוב עם החיים שלי.זה פתח לי אפשרות לראות את הדברים כפי שהם. בנוסף החיבור לעצמי הפשרה לי להכיר אנשים חדשים ומקסימים וזה עושה לי ממש טוב. לא היתי מתנגד לליטוף חיבוק ואהבה וזדמנים כשזה היה מתאים לי ולמי שתהיי....

למעלה