שאלה קטנטונת...

שאלה קטנטונת...

מישהו יודע מה הקאסט של העונה השלישית? אהה ולא ממש הצגתי את עצמי. אני בפורום כבר חודש נראה לי ולא ממש עשינו הכרות. אז... אני יעל טאובר(אהמ..אהממ...) ואני בת 12 מהצפון... זהו! שרשרו את שמכם ואת התשובהה ומזל"טוש ליסמין(לא טעיתי נכון?) על האדמדמות החדשה שלך... את באמת משהו! עושה פשוט נפלאות בפורום!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוולקאם../images/Emo24.gif.

אני חושבת שזה אותו קאסט, ובטח יהיו כמה שחקנים זמניים כאלו.. כמו פליקס ואנה וזה.. אני עוד מעט אבדוק.. נמנמנ.. ולא טעית, זו יסמין
.

yasminale

New member
קודם כל תודה, ובקשר לקאסט

כמובן שנשאר הקאסט הקבוע של הצעירים, שהוא: ---צ'אד מייקל מויר- בתפקיד לוקאס סקוט--- ---ג'יימס לאפרטי- בתפקיד ניית'ן סקוט--- ---הילארי ברטון- בתפקיד פייטון סויר--- ---בת'אני ג'וי לאנז- בתפקיד היילי ג'יימס--- ---סופיה בוש-מורי (הייתי חייבת להוסיף)- בתפקיד ברוק דיוויס--- לגבי המבוגרים נשארים אין לי מושג, אבל מה שכן אפשר להגיד, ואני לא חושבת שזה ספוילר, זה שבראיון בג'יי לנו (ששודר בארץ) צ'אד אמר שדמות מהדמויות הקבועות תעלם או תעזוב בעונה השלישית!! ודרך אגב, מישהו ראה היום TRL? זאת תוכנית מה-8 ביולי, וכתבו שם מזל טוב לסופיה בוש שחוגגת היום יומולדת.. ושמו תמונה שלה.. חעחעחע זה היה מאגניב =]

oriane5

New member
בקשר לTRL...

את יודעת במקרה מאפה אני יכולה להוריד את הפרק שהם הופיעו בו? (צ'אד,סופיה, ג'יימס, הילארי ובת'אני)

yasminale

New member
היו המון פרקים

היו 2 פרקים לפחות שבו הופיע כל הקאסט... היה איזה פרק שהופיעו רק הילארי וג'יימס.. היה פרק שהויפעו בו צ'אד והילארי דאף כדי לקדם את הסרט שלהם והראו גם את סופיה.. אני חושבת שאם תכתבי chad micheal murray לדוגמה, ותחפשי קטעי וידאו, זה יביא לך. יש עוד אתר מצוין לקטעים האלה, אבל הוא בשיפוצים כבר המוןןןן זמן.

yasminale

New member
אסור לציין שמות של אתרים

כי זה נגד החוק להוריד את הדברים האלה..

oriane5

New member
אפשר לשים קישור?

ואם כן ונראה לי שכן את יכולה לשלוח בבקשה?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני יכולה

להגיד לך מאיפה להוריד חלק מפרק שבו השתתפו צ'אד, סופיה, ג'יימס, הילארי ובת'אני:]. כשהם היו ה''מנחים''. אם את רוצה, ועדיין לא מצאת, אז תגידי לי:].

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכמובן:].

כנסי לפה--> http://www.joieluckclub.com/ [זה האתר של בת'אני(היילי)]. עכשיו, את רוה בצד ימין לעמלה מן משבצות קטנות כאלו, שרואים אותה שם? תלחצי על המשבצת הכי ימינית למטה- שרואים אותה מחזיקה מיקרופון.. אז תלחצי על זה, ואז כשזה יעלה, תוכלי לצפות בזה
.

G Baby

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני איריס
וענו לך כבר...

למעלה