שאלה קטנטונת

שרייי

New member
שאלה קטנטונת

שלום לכולם האם יש רפואה משלימה גם לראיה? ז"א טיפול בעיניים? סילחו לי על בורותי בעיניין,אך הייתי חייבת לשאול. תודה

yoelnd

New member
ברור!

היי בטח שיש, השאלה היא למה הכוונה טיפול בעינים? לחץ תוך עיני, בעיות פזילה, טונוס, שעורה, שיפור הראיה? לכל אחד מהנ"ל שיטה ודרך טיפולית שונה. רק בריאות!

שרייי

New member
קודם כל תודה.....

שנית, האם אפשר לקבל עוד פרטים? יש לי עין עצלה ורופאים רבים וטובים אמרו שאין מה לעשות, לא ניתן לתקן. השאלה שלי האם ניתן לפחות לסדר את הפזילה? אם כן היכן אני יכולה לברר יותר פרטים? ושוב תודה.

0 אור 0

New member
אוי

בדרך כלל עין עצלה שהוזנחה בגיל הרך כבר לא ניתן לשפר משמעותית את הראיה. אני מניחה כמובן שהתייעצת עם מרפאת אורתופטיקה (שהם בעצם עושים פעולה מאד דומה למה שנעשית ברפואה המשלימה - תרגול של העין ולימוד איך להשתמש בה). ואם לא - אז בהחלט מומלץ. מנסיון של מישהו שאני מכירה, הוא עבר ניתוח קוסמטי לתיקון הפזילה, אבל כאמור קוסמטי, והראיה לא שופרה. וזה היה לפני המון שנים דרך קופת חולים.

SideKick

New member
שאלה...

כשאת עומדת רגיל, ישר, האם שתי כפות הרגליים שלך בעלות נטייה שווה? האם אחת נוטה פנימה קצת יותר מרעותה? אני שואלת על כפות הרגליים, כי זה משהו שקל לראות לבד, אבל סביר להניח שיש "עקבות" של העין העצלה באברים נוספים בגוף. נכון, באמת בגיל מבוגר קשה יותר לתקן, אולם סביר שאפשר לתקן. התנועעות נכונה וכוונון של הגוף יתגמל גם את העין.

למעלה