שאלה קטנטונת..

foxylady2005

New member
שאלה קטנטונת..../images/Emo22.gif

למה צריכים את ה5 שעות בסיס שינה לפני כל התהליך?? כי הבעיה שלי שהשינה הבסיסית שלי זה 5 שעות שינה הצבא דפק לי את היכולת לישון יותר מ5 או 6 שעות ביממה.. זה ממש מעיק. ועוד משהו קטן, חייבים להיות עם העיניים עצומות כל הזמן כשמתרכזים במשהו? ::))

../images/Emo9.gif לגבי הווילד כן? טוב אז ככה

אממ יש כאלה שעשו בלי לישון בכלל ועבד להם.. אבל נרדמים די מהר או מאבדים את הריכוז בגלל שלא יושנים לפני
אממ אז תישן ככה בערך שעתיים- או שתנסה לעשות ישר בלי לישון לפני. עצה אישית- אני ניסיתי לעשות ווילד בלי לישון לפני זה ואיבדתי את הריכוז מהר מאוד והתחלתי להירדם..
אז לא יודעת מה איתך אבל לי זה לא עבד. לגבי עם להתרכז עם עיניים עצומות גם זו גם אפשרות.. אני מנסה תמיד עם עייניים פתוחות שאני מתרכזת למשל במאוור -אז גם עם העיניים וגם עם האוזניים..
בהצלחה

silverhawk

New member
תגובה

כפי שענו, מטרת השינה היא לתת לגוף שלך את המנוחה לה הוא זקוק, ולהביא את המוח למצב של עירנות. צריך למצוא את הנקודה המתאימה בין שינה רבה מידי (שאחריה לא תירדמי), לבין שינה מועטה מידי (שאחריה תירדמי מייד, ללא שמירה על המודעות). אבל אם השינה הבסיסית שלך היא 5-6 שעות, לא הייתי ממליץ לך לנסות ווילד בכלל. חכי שתגיעי לסדיר.
אגב, איזה קורס את עושה (אני מניח משעות השינה שמדובר בקורס...)?

foxylady2005

New member
::)../images/Emo6.gif

אתה חמוד אתה:)) אני משוחררת כבר שנה.. ובסדיר שלי הייתי קמה אמנם ב7 אבל עדיין לא הייתי מצליחה לישון בלילות עקב משימות ליליות ומשמרות לילה למינהן.. אבל עשיתי קורס מפעיל מחשב..... אני בתכל יכולה לישון 12 שעות אבל רק אם אני אהיה הכי עייפה בעולם או מעוכה ליתר דיוק:)

silverhawk

New member
אה, אז מזל טוב, אני מניח! ../images/Emo3.gif

עוד חודשיים אצלי.
אז ממה שאני מבין את ישנה מעט מרצון ולא מהכרח. אם כך אין בעייה שתנסי את השיטות המתקדמות. כווני שעון מעורר לכ-4 שעות לאחר שאת הולכת לישון ובצעי את השיטות כלשונן. בהצלחה!

helenas

New member
אני עושה בלי לישון לפני

וזה הולך נהדר... גם בצהרים זה טוב

pilpelmemule

New member
נצל"ש- שוב בקשר למילד..

אמממ קודם למה לא עניתם לשאלה הקודמת
היא הייתה למה לא הצלחתי לעשות מילד
אהה ו.. רציתי לעשות מילד אבל החלום שחלמתי היה ממש רע ולא רציתי לחלום אותו שוב.. וויתרתי על החלום הצלול.. [אולי לא היתי צריכה לוותר.. אבל זה היה חלום ממש מממש מממממששששש ררעעע
]

silverhawk

New member
איזו שאלה?

לא ראיתי אותה אז פרסמי אותה שוב (השירשור הזה כבר לא קופץ).

למעלה